![]() |
Msn ßedduaları:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Msn ßedduaları:)))1 - 50 MBlik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşallah! 2 - Chat yaparken kapı zilin çala! 3 - Mausunu kedi yesin! ! 4 - İçtiğin çay klavyeye dökülsün! 5 - Arama motorlarına giremeyesin 6 - Hitin düşsün, liste sonu ol! 7 - Posta kutuna iki ay mail gelmesin! 8 - Üç vakte kadar bağlantın kopsun inşallah! 9 - Klavyenin sesli harf tuşları basamaz olsun da, sevgiline mektup yazamayasın! 10 - Windowsun çöksün, MSN kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşallah! 11 - Kafana harddiskler kadar taş düşsün! 12 - Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası yapamayasın ya rabbim! 13- Askerliğini uzun dönem yapasın da, 18 ay nete bağlanamayasın! 14- 2 senedir yazmaya çalıştığın 500 sayfalık roman dosyana virüs girsin de, edebi hayatın bitsin! 15- Bütün beddualarım tutsun da iflah olamayasın inşallah!
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Msn ßedduaları:))) |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Msn ßedduaları:)))1 - 50 MBlik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşallah! bu süpermiş ya ![]() ![]()
__________________
SenDe biR gaRip oLdun saRhoşmuSun düNya
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Msn ßedduaları:))) |
![]() |
![]() |
#3 |
pln
|
![]() Cevap : Msn ßedduaları:)))10 - Windowsun çöksün, MSN kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşallah! çok güzeldi:D paylaşım için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Msn ßedduaları:))) |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Msn ßedduaları:)))black_R-O-S-E,pln>>Teşekkürler vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
|