![]() |
Bir Tek Şeyi Unutma... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Tek Şeyi Unutma...Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben kalbim şimdi bir sokak çocuğu kelebekleri göç etti gönlümün ıssızlaştı hayat sanki sanki sabahı eksik şiirlerimin sanki gecesi hep kanayan bir yara ve sanki artık hep kanayacak ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim çare yok ağlayacak Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben kapıları kendime ben açamadım ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni ter içinde takvimler istasyon öksüzlüğünde gözyaşım düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım savunamadım seni kimselere anlatamadım seni kimselere kimsesiz kaldım en çok da sensiz
![]() |
Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma...gülgüseli harikasın paylaşımların çok güsel tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma...Etkileyici harika bir şiir gerçekten yanımda kitabım olsaydıda aktarsaydım diyorum içimden güzel şiiri paylaştığın için sağol gülgüzeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma...esmer_yar ve Tehlikeli>> teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma...özürdilerim matecim yeni farkettim seninde gözlerine sağlık canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma...Ellerine Emeğine VE YÜREĞİNE SAĞLIK gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Tek Şeyi Unutma...Teşekkürler kedi kesen okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|