Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
degerli, taş

Degerli Taş...

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Degerli Taş...

Değerli taş

Bilge, dağlarda gezinirken bir derenin içinde değerli bir taş buldu Ertesi gün, aç gezginle karşılaştı Yiyeceğini onunla paylaşmak için torbasını açınca, aç gezgin değerli taşı gördü ve onu kendisine vermesini istedi Bilge tereddüt etmeden verdi Gezgin ne kadar talihli olduğunu düşünerek sevinçle ayrıldı yanından Bu taşın kendisini ömür boyu geçindirecek kadar değerli olduğunu biliyordu

Ancak, birkaç gün sonra, taşı bilgeye geri getirdi ve şöyle dedi:

Kaç gündür düşünüyorum Bu taşın ne kadar değerli olduğunu biliyorum, ama bana ondan daha değerli bir şey vermen ümidiyle onu sana geri veriyorum: Lütfen, bu taşı bana hiç düşünmeden vermeni sağlayan şey nedir, onu bana öğretirmisin?

(Yazarı bilinmiyor)

İlham Öyküleri

Hazırlayan Murat Çiftkaya Zafer Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com