Gelin Damat Çorbasi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gelin Damat ÇorbasiMalzeme 1adet Kemiksiz Tavuk Göğsü 1/2limon Yeşil Soğan5adet 1yumurta Tavuk Suyu Yoksa 2adet Tavuk Bulyon Pul Biber Yapimi Tavuklari Küp Küp Doğra biraz Sivi Yağda Rengini Karartmadan Kavur yeşil Soğanlarida Küp Küp Doğra Tavuga Ekleyip Kavur tavuk Suyunu Ekle yoksa Sicak Su Kaynatip Bulyonu Erit Busuyu Ekle robotta çekilmiş 1yumurta Ve Limon Suyunukaynayan Karişima Döküp Bir Taşim Daha Kaynat indireceğine Yakin 1kaşik Pulbiber EkleNot:1tavuk ğögsüne=1yumurta ölçüdür |
|
|
|