![]() |
Çek Vur Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Çek Vur Beni...Ardından kuLLanıLmı$ keLimeLeri kuLLanıp aqıt yakmak yakı$mazdı,
Son kuLLanma tarihi çhOktan qeçmi$ ßir a$hka ![]() ![]() ![]() Üzerime siyahLar qiymeLiydim yanından ayrıLırken, Yasını tutmak için ![]() ![]() ![]() YaşanmışLığımızın koynundan seni koparıp aLan ayazın nedeni neydi, Seni ßenden çaLan o yer neresiydi biLmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Ama nedense gidErken araLık ßıraktığın kapı hiç ßir zaman kapanmadı ![]() ![]() ![]() Yaz geLip geçti, kışLar, mevsimLer döndü, Ne kervanLar yoL aLdı ne yoLcuLar qeLip qeçti ßuradan, Kimi az kimi, çok kaLdı, Ama hiç ßirinin gidişi senin qadaR aCıtmadı içimi ![]() ![]() ![]() Dedim ya çok kişi geLdi ve gitti, Yerim yoktu senden ßaşka hiç ßir yoLcuya, Yüreğim yoktu senden başka hiç ßir aşka, Sesim yoktu hece hece seni ßesteLemeyen sana yazıLmayan hiç ßir şiire ![]() ![]() ![]() Ve qözüm yoktu senin gözLerinLe doğmayan sabaha ![]() ![]() ![]() AyLar geçti dağınık ayrıLığından, Zaman seni ßana getirmekte acizLeşti, eridi utancından, GeceLer karardıkça karardı, ßenLiğimde büyüyen umutsuzLuktan ![]() ![]() ![]() Vakti geLmemiş ßir ayrıLık yada vakti çoktan tüketiLmiş ßir aşk, Daha doğmadan ipi çekiLmiş sorqusuz suaLsizce ![]() ![]() ![]() GözLerin mühürLü ßir güL gibi düştü yüreğime, Artık gitmeLer yakışmaz ßu aşka, Hiç ßir gidişi kaLdırmaya gücüm yok ![]() ![]() ![]() Çek vur ßeni ![]() ![]() ![]() ÖLdür ama siLahı ßaşıma dayayıp korkutma ßeni her qidişin, ßoş ßir siLah oLuyor ßeynime dayadığın, Tetiğe ßassam da öLemiyorum ![]() ![]() ![]() Çek vur eğer gideceksen, Yoksa kör bıçak aLtında ßiLenir gibi öLümü ßiLe özLetiyor gidişin
|