Yasak Aşk... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Yasak Aşk...Nafile Seni çok Sevmek Nafile! Niye Mi ? Yasak Aşk Ne Sen Ne Sevgin Ne Tenin Helalim Değilsin çünkü, Evlisin! Haram Tatlidir Tatli Olmasinada Da Günahi Ağirdir O Halde Seni Senden Aldiklarimla Sana Geri Veriyorum Madem Böyle Yaşananlar Neydi Diye Sorma Ben Kalbime Sözüm Geçer Saniyordum Yanildim Korku Değil Bu Yalnizlik Pişmanlik Ve Aşka Karşi Zayiflik,,,, Bir Tek Sevgin Kalacak Kalbimde Keşke Onuda Verebilseydim ! Yada, Vermenin Bir Yolunu Bulabilseydim Bilseydim Eğer Kalbime Sevginin Girdiği Yolu Inan Geldiği Gibi Def Ederdim Bugün Bir Kez Daha Sana Susadi Kalbim Hemde Kana Kana Sesini Duymak Istedim Aradim Aradiğiniz Kişiye şu Anda Ulaşilamiyor Ulaşanlar çoktan Ulaşmiş Zaten,,,, Yüzünü Görmek Istedim Göremem Görenler şu An Görüyor Zaten Gel Desemde Gelemen Duyamam Göremem Derken Zorunluluklarimin Esiri Olduğumu Bir Kez Daha Anladim Fakat Bu Anlayiş çok Farkliydi Diğerlerinden Yalnizdim Koca Bir Boşlukta çare Aradim Tek çare Sendin Kimsem Yok Ki Senden Başka Ve Herşeyim Senken Seni Paylaşmak Paylaşamiyorum Işte Hani Ufacik Bir Bebeğe Bir Oyuncak Alirsin önce Benimsemeye çalişir Sonra Sever Sonra Alişir Alişmak Ki Sevmektende Kötü Bir Duygu O Olmazsa Durduramazsin Ve O Ufacik Bebeğin Elinden Oyuncağini Alirsan Basar Feryadi Susturamazsin! Dünyanin Tüm Oyuncaklarini Getirsen Görmez Gözü çaresizdir Güçsüzdür O Hali Tipki şu An Ki Ben Gibi,,, Senken Yaşayan Kalbimde Ben Seni Hep Sensiz Yaşadim Sen Hep Sen Istediğinde Benimdin Ben Istediğimde Hiç Bir Zaman Için Benim Olmadin Ki Anladim Ki Olmayacaksinda! şimdi Bu Duygular Nereden Mi Icab Etti? Bu Duygular Ki Yillarin Depreştirdiği Hep Beni Sorgulayan Ve Yargilayan Vijdanimi Sizlatip Kalbimi Titreten Duygular Evet Bu Duygular Hep Vardi Beynimde Vardi Var Olmasina Da Bugün Cesaretlerini Topladi Hepsi Firarde Bu Gün Hayatta Ilk Defa çaresizliğe Boyun Eyip Koskaca Evrende Sevginin Bile Dolduramadiği Bir Boşlukta Kaldim Tarifi Zor Değil Imkansiz Tipki Senin Gibi Uçurumun Ucundayim şimdi Son Adim Ya O Adim Atilir Hayat Biter Ya Da Geride Kalan Herşeyi Silerek Hayat Devam Eder,,,,,, Hayatta çok Zor Kararlar Vardir Ya Vermen Gereken Delirtir Seni Düşünceler Delirmemek Elde Değildir Dilin Tutulur Sözler Yutulur Gözlerin Görmek Istemesede Hiç Bir şeyi Yumsanda Düşündüğün Karşinda Durur Yargisiz Infaz Yapmiyorum,, Benim Yüreğim çok Geniş Bilirsin Bunu En Iyi Sen Bilirsin Birtanem öyle Olmasaydi Devrilirmiydi Seninle Bunca Yil Yaşadiğim Aşk Doruklara Ulaşmiş Kalbim Beynime Beynim Kalbime Düşman Demek Ki Yarim Yaşanmiş Yaşanmiş Ne Varsa ,,, Sana Dair Bana Dair Aşka Dair Düşündün Mü Ben Senin Neyinim? Düşünmedin, Ben Bunu Da Düşündüm Senin Yerine Sen Benim Herşeyimken Ben Senin Hiçbirşeyindim! Işte Bak Burada Bozuluyor Denge Allah Dünyayi Bile Dengeli Yaratmiş Biz Değiştiremeyiz Bu Kanunu Aşkin Kanunu Da Olmaz Zaten Ne Fark Eder Tek Tarafli Sevgi ömrünü Adasanda Sonu Yok,,, Ben Hayatimda Sonu Olmayan Hiç Bir şey Yaşamadim Hayatin Bile Sonu Var Be Hayatim! Sonu Yoksa Bir şeyin Aci Verir Hüzün Eker Gözyaşlari Sular Dert Biçer Yazik Bile Bile De Ateşe Yürümek Aklin Değil Akilsizliğin Hükmüdür Sensiz Seninle Verdiğim Bu Savaşta Yalniz Kalbimdi Senden Taraf O Kaybetti Asil Kaybeden O Değil O Kaybetti Derken Kendimi Kandiriyorum ,,, Her Zaman Ki Gibi! Biliyorum Fakat Sonu Geldi Gelmeli Demiyorum Geldi Güçlü Olmak Zorundayim Asil Olan Kalbim Benim Sözüm Ona Geçti Sana Değil Benden Bir Parçanin Içine Hapsettim Sevgini! O Parça Ki Bedenime Ruhuma Bana Hayat Veren En Değerli Parça Kalp Derler Adina Kalp Bende Kocaman Sende Hiç Olmayan Kalp Senin Için Kendim Için Aşkim Için Ondan Da Vazgeçtim Vazgeçerken De Bir şey öğrendim Hayatta Hiç Bir şey Vazgeçilmez Değilmiş! Duyardim Da Inanmazdim ,,, Hayatta Hiç Kimse Vazgeçilmez Değildir Derlerdi öyle Olsa ölenler Unutulmaz Onlarsiz Yaşanmazmiş Doğruymuş Duymak Değil Yaşamak Lazim Miş Yaşamak Dedim De Sevgisiz Ve Sensiz Yaşayacağim Artik Yaşamaksa! Ben Sana Herşeyimle Söz Verirken Senden Tek Bir şey Istiyorum Benim Kalbime Koyup Zincirlediğim Sevgini Bir Başkasi Asla Kiramayacak Bedenim Ruhum Kalbim Hep Seninle Olacak Kalbim Son Atişina Kadar Sevginle Atacak Senden Istediğim Tek şeye Gelince Hakkini Helal Et Yasak Aşkim , Bu Dünyada Sevgin Kaldi Bende O Dünyada Hakkin Kalmasin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|