![]() |
Zor Oldu Ama Bitti . |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Zor Oldu Ama Bitti .denizi araladım geçtim bir aşktan attım kum torbalarımı döktüm yaprakları ama uzandın tenime hissettim terim aktı parmak aralarından bazen , ne yaparsan yap olmuyor ![]() ![]() ‘Garip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yapamıyorum ![]() ![]() bazen ![]() ![]() ![]() İstesem de olmuyor bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum Acı… ßazen insana en büyük hazzı hissediren acı… Ağzımda bir tat, yüreğimde ‘garip’lik bırakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak adamlara 15 dakkamı bazen ![]() ![]() €limin altında kalıyor ayrılık notları… €limde sadece onlar kalmış şimdi bak! Çok başarılı… Ölümden de beter-di bu acı… Acımı alsınlar diye sığınmadığım liman kalmadı ![]() Kod: bitti zor oldu ama bitti … Yapamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi … Aşk! Dayandım yeteri kadar sana… İttim sonunda seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk! Yeteri kadar dayandım sana… bitti zor oldu ama bitti bazen ![]() ![]() Kırıntılarınla doyuyorum şimdi ![]() Nefesim kesilene kadar yüzdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sevdiğim bir film-di oysaki ![]() ![]() Ama anlıyorum sesinden, çoktan kurtulmuşun sen ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Zor Oldu Ama Bitti . |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Zor Oldu Ama Bitti .Teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|