![]() |
İflah Olmayı Beceremez Bu Gönül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İflah Olmayı Beceremez Bu GönülAyrılık mı asıl acıtan, Yalnızlığım mı ![]() ![]() ![]() Aslını istersen uzun zamandır ayırtedemiyorum Gözlerimde bölük pörçük kelimeler sana dair Hangisine değsem ![]() ![]() ![]() Hangisine değsem ![]() ![]() ![]() Hangisine değsem ![]() ![]() ![]() Ben artık diren(e)miyorum ![]() ![]() ![]() Heryer,herşey karanlık,önümü göremiyorum ![]() ![]() ![]() Var mı ötesi ![]() ![]() ![]() Var mı çaresi ![]() ![]() ![]() Hayat üstüme üstüme gelirken Ben ![]() ![]() ![]() (içimdeki ateşe rağmen boğuluyor(muy)um ![]() ![]() ![]() Geceleri sabaha erdiremiyorum Ya da sanırım; Uyumuyorum ![]() ![]() ![]() Aslını istersen uzun zamandır farkına varamıyorum Kinci değilim ![]() ![]() ![]() Ama içim soğudu bikere,içimdeki onca yangın sönmese bile İflah olmayı beceremez bu gönül ![]() ![]() ![]() En büyük hatam, Kalbinde gerçek aşka yer olmayan birine gönül düşürmekti belki ![]() ![]() ![]() Aslını istersen uzun zamandır neden aramıyorum Bi garip hüzünlerde, Bi garip derinliklerde, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|