![]() |
Hoşçakal... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşçakal...Aşk bir roman misaliymiş Okursun okursun ve sonuna geldiğinde roman biter Baştan tekrar okumak istesende sonunu bildiğin için okuyamazsın Evet romanın bittiği yerdeyim şimdi Yani aşkın bittiği yerde değil ayrılığın sol yanımı yaktığı Hani elimde olsaydıda bitmeseydi bu roman Sonunda galib gelen romanın o iki kahramanı olsaydı Onu çok seveni o uçurum kenarında yalnızlıklara bırakıp gitmeseydi Oda istemezdi böyle olmasını biliyorum ama Aşk hayata yenik düştü Evet uçurum kenarındaydım dün Kimseler bilmiyordu nereye gittiğimi Acılarımı ve sensizliği alıp ölüme gittim Çözüm aradım sensizliğe Bir ölümü düşündüm birde sensizliği Bir de ölümden sonrasını Ne değişecekti ölümden sonra bilemedim Ben sensiz yaşayan zaten ölü gibiyim Yani ölsemde yaşasamda bir fark olmayacaktı Affet beni unutamıyorum seni Dünya yansa şu can bu bedenden çıkana dek unutmayacağım seni Her yağmurlu akşamda akan gözyaşı senin için Adı yağmur olan bütün kızlara annesinin adını soracağım Neden mi?Kızın olduğunda adını yağmur koyacaktın Her parlayan yıldızda gözlerini arayacağım Çünkü o gözler parlayan bir yıldız gibiydi Her sabah güneşe bakıp o güzel yüzünü arayacağım Çünkü gülüşün güneş gibiydi içimi ısıtan Her esen rüzgarda saçlarını arayacağım Ne güzelde savrulurdu saçların rüzgarda Bana kızmalarını arayacağım Ne kadar tatlı olurdun bana kızdığında Beni kızdırmak hoşuna giderde Ama ben sana bir türlü kızamıyordum Seninle laf kavgası etmek bile güzeldi Keşke şimdi burda olsanda beni deliye çevirsen Bir küssek bir barışsak seninle Bana küsmelerin bile öyle güzeldi ki Ama sen gittin Aşkımız hayata yenik düştü Ne diyebilirim ki kader utansın ![]() ![]() ![]() ![]() Şuna yemin ediyorum ki bu kalbe senden başkası girmeyecek Ben hayatta bir tek seni sevdim bu kadar Ecel gelip kapımı çalana dek bu hep böyle kalacak Bunları bana geri dönmen için yazmıyorum Ama keşke hayata meydan okuyup dönebilseydin Hoşçakal sevdiğim Hoşçakal ilk ve son aşkım Hoşçakal uğrana ölümü göze aldığım Hayatta bütün mutluluklar seninle olsun Hüzün kapından uzak Gözyaşın hep sevinçten olsun Seni hala çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Ve ölene dek hep seveceğim ![]() ![]() ![]() Hoşçakal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|