![]() |
Yabancıların Dilinden Efendimiz... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yabancıların Dilinden Efendimiz...Hiç kimse Hz Muhammed (sav)’in prensiplerinden daha ileri bir adım atamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Goethe (Alman şair) İnsanlığın sorunlarının üst üste yığılarak neredeyse çözülmez bir noktaya ulaştığı günümüzde Hz ![]() George Bernard Shaw (Nobel ödüllü İrlanda’lı oyun yazarı) Muallimi ve naşiri olduğun bu kitap senin değildir; O, Allah’a aittir ![]() ![]() ![]() ![]() Prens Bismarck (Almanya Kurucu Devlet Başkanı) Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim ![]() ![]() George Bernard Shaw (Nobel Ödüllü İrlanda’lı Oyun Yazarı) Hz Muhammed (sav), halkı için parlak bir örnekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() (Alman Şarkiyatçı) İnsanlar her şeyden daha fazla Hz Muhammed (sav)’e kulak vermelidir ![]() ![]() Thomas Carlyle (İngiliz Düşünür) Modern tarihin en büyük şahsiyetlerini bile Hz Muhammed’le (sav) kıyaslamaya kim cesaret edebilir? O şahsiyetlerin en meşhurları ancak maddi kuvvetler kurdular ![]() Lamartine ( Fransız Tarihçi) Şöyle bir göz atmakla Hz ![]() ![]() ![]() Prof ![]() Peygamber Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tolstoy ( Rus Yazar) alıntı ![]()
![]() |
Cevap : Yabancıların Dilinden Efendimiz... |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : Yabancıların Dilinden Efendimiz...Paylaştığın konuların hepsi birbirinden güzel teşekkürler gülgüzeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yabancıların Dilinden Efendimiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Yabancıların Dilinden Efendimiz...Sergilemiş olduğunuz anlamlı ve hoşgörülü tutumunuz konularınıza da fazlasıyla yansıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Yabancıların Dilinden Efendimiz...tşkler gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yabancıların Dilinden Efendimiz...sevgili [KAPLAN] ve esmer_yar>> vakit ayırdığınız için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık ![]() sevgili [KAPLAN] yapmış olduğunuz yorum daha doğrusu düşünceleriniz beni çok mutlu etti inşallah dediğiniz gibi oluyordur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|