Sen Bana Ait Olmasan Da Ben Sadece Senin Yüreğine Aitim… |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sen Bana Ait Olmasan Da Ben Sadece Senin Yüreğine Aitim…" Gittiğinde dudaklarıma bıraktığın boşluğu hiçbir kelime dolduramadı ne yazık ki ![]() Şimdi kelimelerim darmadağın, tıpkı sensiz yüreğim gibi![]() ” Yalnızlığın demlediği bir akşam üstü yine notaları öksüz kalmış şarkıyı dinliyorum…Sezen Aksu- İki Gözlüm…Ve söylenen her söze pas tutmuş yüreğimi bırakıyorum tıpkı senin yüreğime bıraktığın yokluk gibi ![]() Her satırı kan revan içinde, her notası gözyaşımda son nefesini vermekte…![]() Sensizliğin sokaklarına bırakılmış kelimeleri toplamaktayım yine Yoksun yine![]() Darmadağın her şey![]() Kıyılarıma yokluğun acıları demirlemiş ve adımla başlayan kelimelerim ayrılığına mühürlenmiş![]() Artık ben “ sende “ sadece siyah- beyaz fotoğrafım![]() Artık ben “ sende “ yaşanıp hatıralara gömülen koyu bir pişmanlığım…Saçlarında başkalarının elleri gezinirken ben sana hala “ sen” kadar uzağım![]() Hatırlıyor musun sana geldiğim günleri ![]() Kan revan içindeydi kelimelerim, tozlu ayrılıkların arifesindeydi yüreğim![]() Dallarım kırılmıştı, umut diye ektiğim tüm tomurcuklar zamansız budanmıştı![]() Yıkılmış bir yürekle gelmiştim sana![]() Senin teninde var olmaya gelmemiştim oysa![]() Aşk adına aldığım yaraları senin gülüşlerinle sarmaya gelmiştim![]() Acılarıma ortak, umutlarıma yoldaş bilmiştim seni…Ellerini tutamayacağımı bile bile, yüreğini gülüşlerimle bir kez öpemeyeceğimi bile bile seni sevmeye gelmiştim![]() Uzaklardaki varlığınla yaşamayı kabullenip sadece seninle aynı çınar ağacının gölgesinde ölüme uzanmayı istemiştim sadece![]() Seni “ sen “ diye sevmek için gelmiştim sana![]() Gülüşlerinle baharı, sevginle mutlulukları yüreğime mühürlemeye gelmiştim… Ve bir gün sana uzattığım ellerimi tuttun, kanayan yaralarıma “ mutluluklarını " sundun…Ölüm kokan ellerimle avuçlarına sığınan ben gibi sende imkansızlığına inat yüreğime doyasıya sarıldın ![]() Arasına dağlar örülü uzaklığımıza aldırmadan her nefeste sevdaya uzandı ellerimiz Zamanı durduk gözlerimizde![]() Yetim kalmış kelebekleri emzirdik imkansızlığımıza akan gözbebeklerimizde![]() Savaştık durduk mevsimsiz açan yokluk deliverenlerle![]() Kanattık birbirimizle anılmayan sevda cümlelerini![]() Katili olduk bize ayrılığı reva görenlerin…İki bedende yaşanan bu sevdayı tek yüreğe sığdırmaya çalıştık![]() Savaştık delicesine![]() Karanlık geceleri sevdamıza şahit bildik, yazgımıza yazılmamış bu aşkın kavuşmasını ahirete erteledik![]() Biz seninle sırtları birbirine yaslanan karlı dağın birbirlerinin ellerini tutamayan iki yamacıydık; senin yüzün güneşe bakardı benim ise imkansızlığa… Sonra kum saatinden akan zamana kanıp gittin işte Ardında beni “ bana “ bırakarak![]() Oysa senden hiçbir şey istemedim![]() Sadece umut istedim karanlık gecelerime, sadece mutluluklarını istedim seni beklemekle geçecek günlerime… Ne bana ait olmayan hayatını istedim senden ne de " bana yasak" tenini bedenime diledim ![]() Sadece uzaklardaki varlığına sarılıp kirpiklerinde dinlendirmek istedim yüreğime üşüşmüş ayazları![]() Sadece sesinin sıcaklığına uzanıp gülüşlerinle sarmayı diledim yalnızlıktan bakiye acılarımı![]() Söyle bana senden çok şeyler mi istedim ? Senden çok şeyler mi bekledim ![]() Hadi kaldır başını…” Bu yürek yaşamalı “ sözleriyle başlayan mutlulukların neden “ ne olur anla “ cümlesine sığdırılmış ayrılıklara gebe kaldı ? Bana gitmek için geldiğini bildiğim halde çok sevmiştim seni Çok mu geldi gözlerinde beni mutlu görmek ? Ellerini tutamayacağımı bildiğim halde seni sevmek çok mu geldi sana ? Bana duyduğun sevgi bir avuntu muydu yoksa ? Bu aşk için bir rüyaydı geldi geçti de bana![]() Seni hiç sevmedim de ![]() Seni “ senden “ çok sevdiğim için küfürler savur bana![]() Ellerini tutamayacak olsam da seninle mutluluğum için ayrılığında yüreğimden vur beni… Suskunluğunla kanat dudaklarımdaki ismini![]() İmkansızlığınla öldüremediğin bu adamı yokluğuna göm emi![]() Sende pişmanlık duyulan bir günah olduğumu haykır![]() Ölümsüz sevdamızın Zamansız yaşanması gereken ve bir o kadar kısa tutulması gereken avuntudan ibaret olduğunu söyle hadi ![]() Gülüşlerinle yamadığın yüreğimi “ yüreğimden “ sök te git![]() Her şey bitti de; kurduğun tüm kelimelerin, seni seviyorum ile başlayan tüm cümlelerim yalandı de bana![]() Ölüm gibi susma karşımda![]() ![]() Haklısın; sen bana gitmek için gelmiştin Yaşandı ve bitti bu kadar basit işte![]() Ama gittiğin günden beri kanayan yüreğim niye hala acıyor sevgili ? Niye ? Söyle bana…Sana duyduğum sevginin sana yetmediğini söyle![]() Küfürler savur bana![]() Git de, bana ait değilsin de![]() Sen benim hayatımın en büyük hatasın diye suçla beni![]() Unuttuğunu söyle![]() Bittiğini söyle Gittiğin gün yüreğinin acımadığını itiraf et![]() Adından öteye hiçbir zaman dudaklarımda olmadın ki de b![]() Sesimi duyduğumda sesimin titremediğini haykır Sigara küllüklerine savurduğun izmaritlerde adımın yandığını söyle…Gecelerin şahit olduğu bu sevda hiç yaşanmadı ki de bana…Bir cümle kadar yer tutmadı adın diye söyle hadi ![]() Seni sevdiğim için küfürler et bana![]() Bedelini yüreğimle ödediğim en masum günahı sana yaşattığım için beddualar et bana![]() Ölüme pusular kuran Firavunlardan kalma ayrılıkları hediye eyle sensiz yüreğime Kör kuyulara at beni![]() Beni hiç sevmediğini söyle…Susma bir şeyler söyle…Yüreğinde hiç var olmadığımı söyle…Hadi tüm cesaretini topla ve “ seni hiç sevmedim ki “ cümlesini savur ayak uçlarıma… Biliyorum her zamanki gibi susacaksın …Sus ![]() Tek bir kelime et![]() Sus ki; adımı anmakla heba olacak nefesin boşa gitmesin![]() Seni severken bana hiçbri zaman gelmeyeceğinin farkında idim Ama sevdim işte Ölüm olsan da sevdim seni işte![]() Sadece sevdim![]() Seni “ senden “ çok severek![]() Uğruna “ yüreğimi “ bedenimden sökerek sevdim![]() Biliyorum bundan sona yine gelmeyecektin ve beni " seni senden cok seven " ben kadar sevmeyeceksin…Ait olduğun karanlıkları bırakıp bana gelecek gücün yok senin![]() Belki de hiç sevmedin beni![]() Bırak sevme artık![]() Bırak bana söylediğin her kelime yalan olsun![]() Unutma ki; “ yüreğimdeki sen” , seni sensizlikte bile sevecek kadar büyük “ Yüreğimdeki seni “ hiçbir kelime, hiçbir yalan küçültemeyecektir![]() Çünkü, başkasına ait soyadını taşıyan bir kadını değil; beni “ seven “ kadını -yüreğime ait kadını - sevdim hep …Züleyha gözlü gecelerde saçlarında hangi erkeğin elleri dolaşıyor, teninde hangi yüreğin nefesi kokuyor inan hiç umrumda değil Bana söylediğin kelimelerin yalan olduğunu da ilgilendirmiyor beni![]() Ben sadece beni seven “ seni “ sevdim…Ve şimdi bana bıraktığın sensizliğin içinde seni " senden " çok seven yüreğime son kurşunu sıkıyorum![]() ![]() “ Sen bana ait olmasan da ben sadece senin yüreğine aitim… Sadece senin sevdiğin bu yüreği “ senin yüreğine “ gömüyorum Senden başka kimse sevmesin diye ![]() ”
|