Ne Tarif Edilmez Bir Duygu Bu...İçim Acıyor...! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Ne Tarif Edilmez Bir Duygu Bu...İçim Acıyor...!İçim acıyor ![]() ![]() Ne tarif edilmez bir duygu bu![]() ![]() Yerini belli edemiyorum![]() ![]() "Sol yanım" diyemiyorum mesela![]() ![]() İçim işte![]() ![]() Her zerrem, her nefesim![]() ![]() İçim acıyor, dayanamıyorum![]() Nasıl tarif edilir bilmem ki![]() ![]() Hem tarif etmeye gerek var mı ki![]() "İçi acıyan" anlar ancak bendeki bu hali![]() ![]() Gökyüzüne bakıyorum ![]() ![]() Hilal çıkmış bu akşam![]() ![]() Ama her zaman karşısındaki yıldızı kollarıyla sarar gibi duran hilal, bugün sırtını dönmüş yıldıza![]() ![]() Hilal küskün, yıldız üzgün![]() ![]() Sanki onlar bile beni anlatıyor,onlar bile halime tercuman![]() ![]() Bu ıssızlık, bu yalnızlık ne yaman!![]() ![]() Ne çöle benzer halim, ne okyanusa![]() ![]() Hani okyanus çöle yağsa belki çiçek açar da, bir ot bile yeşermez gönlümün umut dağında![]() ![]() Bitişleri içiyorum yudum yudum ![]() ![]() Elimden gelse, becerebilsem, bir gün boyu uyurdum![]() ![]() Uyur ve unuturdum![]() ![]() Lakin olmuyor, uykular firari![]() ![]() Geceler,bitmek bilmez karanlık, bir ânı asır misâli![]() ![]() Sabah olsun diye yalvarıp duruyorum![]() ![]() Hayallerimi gecenin bağrına dolduruyorum ve şafak sökmeden hepsini vuruyorum![]() ![]() Güneş doğuyor ,lakin gönlüme değil![]() ![]() Kalemi elime almışım farkında olmadan ![]() ![]() Bakıyorum ki yazmaya başlamışım![]() ![]() İstemiyorum![]() ![]() Kendi ırmaklarım, kendi içime çağlasın artık Kendi bendlerimi yıkayım Hasretlerim yaralarımı dağlasın Kendi gözlerime bakayım Ve gözlerim halime ağlasın Kendi şehirlerim viran olsun Kendi kendime öleyim Kalemim kendimce sussun
![]() ![]() !!
|