|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| download, edin, kesik, lütfen, rapidshare, sorunu, yardım |
Rapidshare Kesik Kesik Download Sorunu - Lütfen Yardım Edin..... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rapidshare Kesik Kesik Download Sorunu - Lütfen Yardım Edin.....Yaklaşık bir aydır ttnetin yeni çıkardığı 8 mbps'ye kadar kampanyasını kullanmaktayım Daha önceden 1 mb bağlantım vardı ve o sıralar Rapid'de hiçbir sorunum yoktu ve durmadan 108-107 kb/sn 'le indirme yapabilmekteydim Ta ki ben tarife değiştirdim olay başladı Rapid hariç diğer sitelerde sorun yok fakat rapidde kesik kesik indirme sorunum var 3 saniye indiryor 3 saniye bekliyor Ne anladım bu işten ![]() ![]() İşin garibi bu işlem sadece tek rapid indirmesi varken oluyor rapidin yanında başka bir indirme açtığımda normale dönüyor (tabi bu arada hız düşmesi de oluyor) Gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirm:indirme başlayıp hız artıncaya kadar normal fakat şöyle birşey var 150-160 kb civarı download hızına ulaştığında herşey gayet normal gidiyor takılma olmnuyor fakat 200'ün üstüne çıktığı anda takılma başlıyor 3 sn olayı oluyor Elim kolum bağlı durmdayım Size göre sorun ne olabilir? Eski tarifeme dönmelimiyim? Yardımlarınızı bekliyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|