Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum ![]() Özlem ![]() En mutlu özlem… sonu olan ![]() sonu özlediğinle biten![]() varışı sevdan olan özlemler![]() Özlem Ya gelmeyeceğini, gelemeyeceğini bildiğine özlem… ya orada olduğunu bildiğin ses vermeyene özlem… Ya özlemekten korkana özlem… ya yaşamaktan korkana özlem![]() ya düşlere özlem![]() ya yarını olmayacak aşklara özlem![]() gideceğini bilerek sevilene özlem![]() Yaşanamayacaklara özlem… İşte sonu olmayan özlem![]() İşte vazgeçilemeyen özlem![]() işte çaresiz bekleyişe özlem![]() İnsanın içini acıtan… boşlukta yaşanan özlemler… Peki var mı bu özlemin sonu…? biter mi… ? bu özlem![]() Söz verirsin kendine özlemeyeceğim diye… tutulur mu bu söz…![]() ? Kalbindeki özleme söz geçer mi……? Özlem sevgidir… KaybøLan qùnLér qéLécékmi qéri ? Özlem güçtür ![]() Özlem varoluştur Özlem sevdandır ![]() Özlem bekleyiştir… Özlem içindeki acıdır ![]() Özlem özlememeyi hasrettir ![]() Özlem özlemeyeni özlemektir ![]() Özlem özleyeni özlemektir… Özlem gelemem diyeni bekleme güçüdür ![]() Özlem gidene ağıttır ![]() Özlem sevdana söz vermektir ![]() Özlem kalbine söz geçirememektir Özlem kaçış değil var oluştur… Özlem çaresizlik değil çaredir ![]() Özlem vazgeçmemektir Özlem kelimelerin yetersiz kaldığı andır Özlem sessizliğin çığlığıdır ![]() Özlem yaşamındır ![]() Özlem gelmeyeceğini bilerek bekleyebilmektir Özlem siyah gecelerde siyahın izi kalabilmektir ![]() Ve artık ![]() ![]() sévqiLim qittin dùşùnmédin béni
![]() ![]()
|
|
#2 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..ve Özlem Aşk Demek tir Tutkunun Damardaki Adrenalini Artırmasıyla da Önüne geçilemez Bir Seviyeye Gelir İşte Bu Aşkın Kimyasıdır ![]() ![]() ![]() :) Teşekkürler Tekrar Eline ve Emeğine Sağlık |
|
Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..*KeDi KeSeN* >>ben teşekkür ederim seninde okuyan gözlerine sağlık
|
|
Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. |
|
|
#4 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..çok kibarsın sen yaf asıl ben teşekkür ederim sana :) |
|
|
|