![]() |
Uyandım!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Uyandım!...Gittinya, sanmaki ben sensiz yaşayamam,
Sanmaki sensiz bu can hep acı çeker ![]() ![]() ![]() Niye acı çeksinki bu beden, niye ağlasınki bu gözler sana, Sen benimmiydinki kaybettim diye ağlayayım ![]() ![]() ![]() Ama ağlamadım, gittiğine üzülmedim diyemem ![]() Çünkü seni çok sevmiştim ben ![]() ![]() ![]() Bana herşeyin koca bi yalan olduğunu söyledin, Yalanlara, dolanlara savaş açtım ![]() ![]() ![]() Üzerlerine tüm iyilikleri, tüm DOĞRULARI, Sözde değil özde gerçekleri yolluyorum ![]() ![]() ![]() Belki bu savaşta yine kaybedeceğim, Belki yine canım yanacak ![]() ![]() ![]() Ama başım dik, gözüm pek yoluma devam edeceğim ![]() ![]() ![]() En azından kaçmıyorum, en azından doğrularımla yaşıyorum ![]() ![]() ![]() Gidişin yıkmıştı beni, Ama kalkmakta zorluk çekmedim ![]() Çünkü sen benim değildin ![]() ![]() ![]() Sana inat, senin gibilere inat Yine seveceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer daha çok bağlanacağım, Sanki hiç kopmayacakmış gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Belki yine ayrılık kapımı çalacak, Ama korkmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ufukta acı çekmekmi varmış, umutsuzlukmu varmış, Gelsin kıyılarıma vursunlar ![]() ![]() ![]() Alıştım artık acılara, umutsuzluklara ![]() ![]() ![]() Gidişin birçok şeyi alıştırdı bana ![]() Bi sensizlik denen şeye alışamamıştım, Alışmakta istemedim aslında ![]() ![]() Seni hep orda hayal ediyordum, Yokluğun olmazdı, olamazdı ASLA! ![]() ![]() ![]() ASLA derdimya ne fayda, Bi baktımki yoksun orda ![]() ![]() ![]() Günlerce arandım durdum, Şaka yapıodur, gelir bana bunun bi şaka olduğunu söyler dedim durdum ![]() ![]() ![]() Kendimi avuttuğumun farkındaydım ama farkında olmak istemiyordum ![]() Artık farkındayım! ![]() ![]() ![]() Sensizliğin kapımı çaldığının, Herşeyin koca bi yalan olduğunun, Ait olduğumun ama sahip olamadığımın,,, Hepsinin farkına vardım ![]() ![]() ![]() Artık yoksun! ![]() ![]() ![]() ![]() Ne gece rüyamda, ne düşlerimde, ne özlemlerde ![]() ![]() ![]() Hepsi bir rüyaydı diyorum ![]() ![]() ![]() Ve artık UYANDIM! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Uyandım!... |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Uyandım!..."Sen Gittiğinde Senin İçin deyil Kopan Kalbim İçin Ağladım ![]() ![]() ![]() Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Uyandım!... |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Uyandım!...:S bu konuda anlaşamıyacağız sanırım ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM :) Paylaşımın için |
![]() |
![]() |
|