![]() |
Birdaha Düşünün! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Birdaha Düşünün!5 Ekim: Bugün var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm ![]() ![]() ![]() Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum ![]() Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim ![]() 19 Ekim: Biraz büyüdüm ![]() ![]() ![]() Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor ![]() Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum ![]() ![]() Annem için güzel bir sürpriz olacağım ![]() 23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı ![]() ![]() Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor ![]() Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim ![]() ![]() Herhalde önce "Anne!" diyeceğim ![]() ![]() ![]() Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim… Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir ![]() 27 Ekim: Bugün pek mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatım boyunca böyle atıp duracak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum ![]() ![]() Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim ![]() Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz ![]() ![]() 12 Kasım: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler ![]() ![]() Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım ![]() ![]() Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum ![]() 20 Kasım: Oh, nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resmimi bile çekti ![]() 25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor ![]() Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller ![]() ![]() ![]() 10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı ![]() Anneme benziyorum galiba… 13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım ![]() ![]() Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanışacağız… ![]() ![]() ![]() ![]() 24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık ![]() ![]() Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum ![]() Sesin ne kadar tatlı… Hiç duymadığım bir şey bu… Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım ![]() Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim ![]() Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksın ![]() ![]() 28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sustun ![]() Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumu çekiyorlar anne… Canım yanıyor anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne… Anne kalbimi parçalıyorlar… Anneciğim… Anne… Anne… An… Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Birdaha Düşünün! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Birdaha Düşünün!suskun'cuğum emeğine sağlık, artı bu konuya olan duyarlılığın için teşekkürler evet gerçekten birdaha,birdaha,birdaha düşünülmesi gereken bi konu bu ![]() malesef okurken kendimi tutamadım tekrar teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|