![]() |
Yurt İçi - Lisans Düzeyinde Burslar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurt İçi - Lisans Düzeyinde BurslarYÖK'ün resmi sitesinde yayınlanan, burs almak isteyen öğrenci ve araştırmacılara yardımcı olmak amacıyla, burs veren kurum ve kuruluşların adres ve iletişim bilgileri derlenmiştir ![]() ![]() TüBİTAK BURSLARITüBİTAK, Bilim Adamı Yetiştirme Grubu (BAYG) tarafından yürütülen üniversite öğrencilerine yönelik programlar * üniversite Temel Bilimler Burs Programı * üniversite ödül Burs Programı * üniversite öğrencileri Yurtiçi/Yurtdışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı Başvuru: TüBİTAK - BAYGAtatürk Bulvarı No:22106100 Kavaklıdere AnkaraWeb sayfası: http://www ![]() ![]() ![]() * Adana Ticaret Odası * Afyon Ticaret ve Sanayi Odası * Akdeniz üniversitesi Kurulmasına Yardım ve Destekleme Vakfı * Aydın Ticaret Odası * Bilkent üniversitesi * Boğaziçi üniversitesi Vakfı * çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ereğli Kömür Havzası Amalebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı * çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası * Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesi * Eskişehir Sanayi Odası * Galatasaray Eğitim Vakfı * Gaziantep üniversitesi Vakfı * Hacı ömer Sabancı Vakfı * İstanbul üniversitesi Orman Fakültesi Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı * İzmir Ticaret Odası * İzmit Ticaret Odası * İzzet Baysal Vakfı * Kepez Elektrik T ![]() ![]() ![]() * Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası * Ondokuzmayıs üniversitesi Vakfı * Orta Doğu Teknik üniversitesi Geliştirme Vakfı * Selçuk üniversitesi Güçlendirme Vakfı * Sema Yazar Gençlik Vakfı * TED Ankara Koleji Vakfı * Türk Anadolu Vakfı * Türk Eğitim Vakfı * Türkiye Diyanet Vakfı * Uludağ üniversitesi Güçlendirme Vakfı * Yüzüncü Yıl üniversitesi Rektörlüğü Vakfı Kaynak:yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|