![]() |
Salyangoz Kremi Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salyangoz Kremi YorumlarıSalyangoz kremi kullannların yaptıkları yorumlardan bazıları aşağıdadır ![]() ![]() Soru:salyangoz kremiyle ilgili çok şey okudum ama tam istediğim neticeleri duyamadım ![]() ![]() ![]() Salyangoz Kreminizi En İyi Fiyatla Ecza Dükkanından Almak İçin Tıklayınız Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki genel lekelerde, pürüzlerde, çatlaklarda ve kırışıklıklarda düzenli olarak akşamları kullnadığınızda etkilidir ![]() ![]() Soru:Salyangoz Kremini En Uygun Fiyatla Nereden Alabilirim Piyasada En Uygun Fiyatla ve Kaliteli Salyangoz Kremini EczaDükkanından Alabilirsiniz Soru:Merhabalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki genel izlerde etkilidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sORU:bugune kadar doktor tavsıyesıyle ılaclar kullandım ama yuzumdekı sıvılce lekelerınden kurtulamadım sıvılce de arada cıkıo ancak esas sorunum bu sıvılcelerımın cıktıgı noktalar hep aynı ve cok fazla sıvılce lekelerım var acaba tala mı yoksa dali salyangoz kremını mı onerırsınız ltfn acıl cvbınızı beklıyorum sıparıs vermek ıcın tesekkurler ![]() ![]() ![]() Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki mevcut sivilce ve sivilce sonrası izlerde etkilidir ![]() ![]() Soru:ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim,yüzümdeki bulanıklık gitti,lekeler gitti,yüzüm çok berraklaştı ve beyazladı,çok menun kaldım üretiminiz için teşekkür ederim ![]() Cevap : Cildinizdeki sivilce izleri için bir süre daha kullanmalısınız ![]() ![]() Soru:merhabalar benim sorunum kilo alıp verdim bacaklarımda catlaklar oluştu bunları gidermek için kullanmak istiyorum etkisi olurmu acaba Cevap : Salyangoz kremi cildiniz bulunan genel lekeler, izler, çatlaklar, pürüzler ve kırışıklıklarda akşamları düzenli olarak kullandığınızda etkilidir ![]() ![]() ![]() Soru:ben 26 yasındayım ama cildimde cok lekeler var bunların dogumdan ve sıgaradan oldugunu duşünüyorum bu krem benim lekelerimi yok edermi Cevap : Salyangoz kremi cildnizdeki genel lekelerde akşamları düzenli olarak kullandığınızda etkilidir ![]() ![]() ![]() ![]() Soru:Yüzümde küçük bir yanık izi var tala salyangoz kremini düzenli kullansam yanık izinin kaybolmasını sağlarmı ?? Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki genel lekelerde, pürüzlerde, çatlaklarda ve kırışıklıklarda etkilidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SORU:Merhaba ben salyangoz kremini almayı ciddi olarak düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim ![]() ![]() ![]() Cevap : salyangoz kremini sadece akşamları kullanmalısınız ![]() ![]() Soru:mrb benim yüzümde sivilcelerden dolayı bi takım çukurluklar oluştu ![]() ![]() ![]() Cevap : salyangoz kremi cildinizde sivilce izi, çatlak, pürüz, kırışıklık gibi problemleriniz varsa düzenli olarak akşamları kullandığınızda etkilidir ![]() ![]() ![]() Soru:merhaba acana doğum çatlaklarınada iyi gelirmi ![]() ![]() ![]() Cevap : salyangoz kremi cildinizde izler, pürüzler, akneler, çatlaklar ve kırışıklıklar varsa düzenli olarak kullandığınızda etkilidir ![]() |
![]() |
![]() |
|