Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kremi, salyangoz, yorumları

Salyangoz Kremi Yorumları

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Salyangoz Kremi Yorumları

Salyangoz kremi kullannların yaptıkları yorumlardan bazıları aşağıdadırKrem Hakkında size ayrıntılı bilgi ve kullanııc deneyimleri sunabilir

Soru:salyangoz kremiyle ilgili çok şey okudum ama tam istediğim neticeleri duyamadımbenim yanak ve şakak kısımlarımda sivilcelerimi sıkmadan dolayı izler çukurluklar var yani kötü bi görünümacaba bu sorunuma hangi marka salyangoz kremi çare oluryada gerçekten faydalı oluomu bunu öğrenmek istiorum tşekkürlerr

Salyangoz Kreminizi En İyi Fiyatla Ecza Dükkanından Almak İçin Tıklayınız

Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki genel lekelerde, pürüzlerde, çatlaklarda ve kırışıklıklarda düzenli olarak akşamları kullnadığınızda etkilidir Cildinizde sivilce sonrası izlerdede düzenli olarak kullanıldığında düzelme sağlar

Soru:Salyangoz Kremini En Uygun Fiyatla Nereden Alabilirim

Piyasada En Uygun Fiyatla ve Kaliteli Salyangoz Kremini EczaDükkanından Alabilirsiniz

Soru:Merhabalar11-12 yaşların'da yüzüm'den ameliyat geçirdimÇok bütük olmasada ginede küçük bir iz varAcaba bu krem ameliyat izini geçirir mi?

Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki genel izlerde etkilidir Düzenli olarak kullandığınızda belirgin bir düzelme sağlar Sonucu ne zaman alırsınız ona bir süre veremiyoruz Cildinizdeki problemin yoğunluğuna ve yerleşikliğine, derinliğine bağlı olarak değişir En az 1 ay düzenli olarak kullanmalısınız

sORU:bugune kadar doktor tavsıyesıyle ılaclar kullandım ama yuzumdekı sıvılce lekelerınden kurtulamadım sıvılce de arada cıkıo ancak esas sorunum bu sıvılcelerımın cıktıgı noktalar hep aynı ve cok fazla sıvılce lekelerım var acaba tala mı yoksa dali salyangoz kremını mı onerırsınız ltfn acıl cvbınızı beklıyorum sıparıs vermek ıcın tesekkurler

Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki mevcut sivilce ve sivilce sonrası izlerde etkilidir Eğer sadece leke problemi varsa genel lekelerde, pürüzler, çatlaklarda ve kırışıklıklarda tala salyangoz kremini kullanabilirsiniz

Soru:ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim,yüzümdeki bulanıklık gitti,lekeler gitti,yüzüm çok berraklaştı ve beyazladı,çok menun kaldım üretiminiz için teşekkür ederimşimdiye kadar en az 500 tl harcamıştım yüzüm için tedavi değil dahada berbat etmişti hepsi,onların bozduğunu tala düzeltti ) şimidki sorum izler için nekadar kullanmam gerekecek ve yeni çıkan sivilceler için sizin bir tavsiyeniz varmı?

Cevap : Cildinizdeki sivilce izleri için bir süre daha kullanmalısınız Cildinizde mevcut sivilceler oluyorsa dilerseniz onlar içinde salyangoz kremini kullanabilirsiniz

Soru:merhabalar benim sorunum kilo alıp verdim bacaklarımda catlaklar oluştu bunları gidermek için kullanmak istiyorum etkisi olurmu acaba

Cevap : Salyangoz kremi cildiniz bulunan genel lekeler, izler, çatlaklar, pürüzler ve kırışıklıklarda akşamları düzenli olarak kullandığınızda etkilidir Etki süresi cildinizde problemin yoğunluğuna bağlı olarak değişir Herhangi bir cilt rahatsızlığı yada alerjik bir cilt durumunuz yoksa güvenle kullanabilirsiniz

Soru:ben 26 yasındayım ama cildimde cok lekeler var bunların dogumdan ve sıgaradan oldugunu duşünüyorum bu krem benim lekelerimi yok edermi

Cevap : Salyangoz kremi cildnizdeki genel lekelerde akşamları düzenli olarak kullandığınızda etkilidir Etki süresi cildinizdeki problemin yoğunluğuna bağlıdır En az 1 ay düzenli kullanmalısınız Ürürünümüz lekeler haricinde cildinizde çatlaklar, pürüzler ve kırışıklıklar varsa yine düzenli kullandığınızda etklidir

Soru:Yüzümde küçük bir yanık izi var tala salyangoz kremini düzenli kullansam yanık izinin kaybolmasını sağlarmı ??

Cevap : Salyangoz kremi cildinizdeki genel lekelerde, pürüzlerde, çatlaklarda ve kırışıklıklarda etkilidir En az 1 ay düzenli kullanmalısınız Cildinizdeki problemin yoğunluğuna bağlı olarak etki süresi değişir Eğer çok derin bir iz yoksa kısa sürede etkisini görmeye başlarsınız Tamamen geçip geçmeyeceği hakkında yorum yapamıyoruz

SORU:Merhaba ben salyangoz kremini almayı ciddi olarak düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirimbu ürünü kullanınca güneş ışığından korunmak gerekiyormuş fakat ben işim gereği hep güneş altındayım o zaman faydasını göremezmiyimbu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Cevap : salyangoz kremini sadece akşamları kullanmalısınız Böylece güneş ışığına maruz kalmazsınız

Soru:mrb benim yüzümde sivilcelerden dolayı bi takım çukurluklar oluştutala salyangoz kreminin bunlara bi etkisi olur mu?şimdiden teşekkürler

Cevap : salyangoz kremi cildinizde sivilce izi, çatlak, pürüz, kırışıklık gibi problemleriniz varsa düzenli olarak akşamları kullandığınızda etkilidir En az 1 ay düzenli kullanmalısınız Ürünün etki süresi cildinizdeki problemin yoğunluğuna bağlı olarak değişir

Soru:merhaba acana doğum çatlaklarınada iyi gelirmi

Cevap : salyangoz kremi cildinizde izler, pürüzler, akneler, çatlaklar ve kırışıklıklar varsa düzenli olarak kullandığınızda etkilidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com