07-31-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dietband Hakkında
Başka ilaçlar kullanyyorum Dietbandin zararı olur mu?
Dietband İlac olmadigi icin, normal hayatta kullanmak zorunda oldugunuz diger ilaclar ile beraber kullanilmasinda hic bir sakinca yoktur 
Diyetband'ı Emziren Anneler Kullanabilir mi?
Emzirme ayı’na bağlı olarak değişkenlik gösterir Ve Emzirme döneminin ilk 6 ay'a kadar olan sürede kullanılmaması tavsiye edilmektedir Ancak ilk 6 aylık süreyi geçirmiş anneler kullanabilirler Yinede kullanmaya başlamadan önce, doktorunuza danışınız
Bölgesel kilo verebilir miyim?
Kesinlikle evet Zaten Diyetband'in özelliği bu Önce vücutta yağ birikim bölgelerini acilen bulur ve bu bölgelerdeki yağları yakmak suretiyle, kilo kaybına yol acar
Her yas grubu Diyetbandkullanabilir mi?
16 yas ve ustu, Kadın ve Erkek Diyetband kullanabilir Kesinlikle yan etkisi yoktur Özel menüsüyle uygulandığı takdirde, metabolizma dengelenmesini daha da hızlandırarak, acilen kilo vermenizi sağlar Doğal bitkiler ihtiva eden bir urundur
Ben vejetaryenim Diyetbandözel menüsünü uygulayamam Buna göre ne yapmam gerekir? Her hangi bir uygulamanız var mı?
Vejetaryen olan müşterilerimiz özel menü dışına çıkabilirler Özel menüyü kullanamayacağınız için, günlük yaşamınızda ki kahvaltı ve yemeklerinizde KULLANAMAMANIZ gereken malzemeleri size vereceğiz Sizin yaratacağınız bu özel menüyle, Diyetbandsizi de kilolarınızdan kurtaracaktır
Diyetbandkullanmanın her hangi bir yan etkisi var mı?
Kesinlikle yok Tam tersi, sağlığınızda önemli gelişmeler hissedeceksiniz Kilolarınızı verdikçe, önceden kaybolan enerjinize kavuşacaksınız Yüksek tansiyon, kolesterol, halsizlik gibi sağlığınızı etkileyen bu ve buna benzer rehasızlıklardan, kilolarınızı verdikçe tamamen kurtulacaksınız (Bazı bünyelerde çok normal olan, KABIZLIK görülebilir Müshil ve benzeri sıvılar kullanabilirsiniz )
Ben ve eşim, ikimizde kiloluyuz Siparişimizi verdikten sonra, ikimizde Diyetband'i kullanabilir miyiz?
Her Diyetbandbandı, 1 kere kullanılmalıdır Minimum 16 saat maksimum 24 saat kullanılmalıdır 24 Saate bir, yenisi ile değiştirilmelidir 16 ~ 24 saat boyunca kullanılan Diyetband'in ihtiva ettiği maddeler biteceğinden, ikinci bir kez kullanılmaz Bu durumda esler, ayrı ayrı paket satın alarak, kullanmalıdırlar
Diyetband'i ne kadar süre kullanmalıyım?
Diyetband'in FAYDASINI görmek için, minimum 1 ay özel menüsüyle birlikte kullanmalısınız Bu sure içinde 2 haftada METABOLIZMANIZA BAGLI OLARAK; minimum 5 kilo vereceksiniz Bu 5 kilo sizin için yeterliyse, geri kalan 2 haftalık Diyetband'i özel menusuz kullanamaya devam edeceksiniz [Sadece Diyetbandkullandığınız bu sure, kilo vermek için değil, metabolizmanızın dengelenme suresi için, önemlidir ve kullanılması gerekmektedir ] Şayet vermek istediğiniz kilo miktarınız 5 kilodan fazla ise; 2 hafta daha özel menusu ile birlikte Diyetband'inizi kullanınız
Su güne kadar aklıma gelen her şeyi yaptım kilo veremedim Diyetbandbenim sorunuma kesin bir çare olur mu?
Diyetband, kesinlikle ilaç değildir Kilo sorununuzu çözecek doğal bitkilerden yapılmış piyasada bulunan tek urundur
|
|
|