Onu Çok Seviyorum Ama... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Onu Çok Seviyorum Ama...9 sınıfingilizce dersinde yanıma bir kız oturuyordu onun için "Benim en iyi arkadaşım" diyordum![]() ![]() Onun ipek gibi saçlarına bakarken içimden hep benim sevgilim olmasını istiyordum![]() Dersten sonra kalktı ve geçen gün, sınıfta olmadığı günün notlarını istedi Ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum Onu çok seviyor ama söyliyemiyorum nedeni bilmiyorum ama çok utanıyorum![]() ![]() 10 sınıfbir gece ansızın telefonum çaldı Arayan oydu ve ağlıyordu, bana aşkın ne kadar müthiş bir şey olduğunu anlattı duygularını paylaşmak üzere beni evine çağırdı yanlız kalmak istemediğini söyledi Bende tabiki gittim otururken güzel gözlerine bakmaya doyamadım iki saat sonra uyumaya karak verdi Bana herşey için teşekkür etti Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum onu çok seviyorum![]() ![]() son sınıf; Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi"Çıktığım çocuk hasta partiye gelemiycek" dedi Benimde çıktığım biri yoktu 9 sınıftan beri birbirimize söz vermiştik Eğer çıktığımız biri olmazsa en iyi arkadaş olarak partiye beraber gidecektik PArtiye beraber gittik![]() O akşam çok güzeldi,herşey yolunda gitti Partiden sonra onun evinin önüne kadar bıraktım oda bana güzel gözleriyle gülümseyerek baktı Onun benim olmasını istiyordum![]() ![]() Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum Bana hayatının en güzel gecesi olduğunu söledi o nu çok seviyor ama söyliyemiyordum nedini bilmiyor çok utanıyorum![]() günler, haftalar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı ![]() ![]() Sürekli onu izledim Dİplomasını almak için sahneye çıkan o değil de sanki havada süzülen bir kelebek idi Onun benim olmasını istiyordum, ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordum Bunu biliyordum![]() ![]() Aradan yıllar geçti Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyordum Evt artık evleniyordu onun "evt kabul ediyorum" demesini ve bir başka adamla evli olarak yeni bir hayata girmesini izledim oysaki ben onun benim olmasını istiyordum![]() yıllar çok çabuk geçti; Şuan benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyordum Ne acı içerisindeyse yaşayamamış, galiba aradığı mutluluğuda bulamamış Eşyaları toplarken lise yıllarında yazdığı günlüğü aldım ve günlükte okuduğum satırlarla kahroldum Şöyle yazıyordu;Onun gözlerine bakarak benim olmasını diledim Onun benim olmasını istiyordum ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum onu çok seviyorum ama çok utanıyorum![]() KEŞKE BANA , BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLESEYDİ![]() ![]() ![]() KEŞKEhepimizin hayatında keşkeler yokmudur? Bunu en aza indirmek elimizdedir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|