Mavişim Seni Buldugum Anda Kaybettim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mavişim Seni Buldugum Anda KaybettimSENİ BULDUĞUM ANDA KAYBETTİM Gecenin sessizliğinde acı acı miyavlayan bir kedi sesi uykumu kaçırdı , Sabahın olmasını beklemeğe başladım balkona çıktım sesin geldiği tarafı tesbit etmeğe çalıştım![]() ses çok yakından geliyordu ama ortalıkta kedi yoktu![]() acı acı sesler duyuluyordu bebek ağlaması gibi ![]() Sabahleyin erkenden bahçeye indim sesin geldiği tarafa doğru yürüdüm![]() Apartmanın kapısına yaklaştım ses kapının yanındaki su borusundan geliyordu Borunun ağzı bir taşla kapanmıştı bir dilim ekmek vardı kupkuru taş gibi![]() boş bir kapak vardı herhalde 0na su konmuştu,belki de süt vardı kab boştu![]() kedi miyavlamaya başladı istediğimi elde etmiştim tekra eve çıktım![]() süt aldım derin bir kaba da su doldurdum,ufak bir parça ekmekle ,geri kedinin yanına geldim ![]() hepsini borunun önüne koydum,kenara çekildim,beklemeğe başladım ![]() Küçücük bir dil sütü yalıyordu Rahat bir nefes aldım sütü bitirdi sesi kesildi tekrar borunun iç tarafına doğru gitti![]() taşı araladım eve çıktım balkondan gözetlemeye başladım![]() Dışarı çıkmamıştı tekrar süt koydum kabına bir iki gün devam ettimüçüncü gün bahçede gördüm sanki beni tanıyordu![]() pisi pisi dedim yanıma yaklaştı kamera ile fotoğrafını çektim![]() ilk defa yakından gördüm ama ne yazık ki sır oldu nereye gitti ,onu kim aldı,merak ediyorum İçimden bir ses üzülme tekrar geri gelecek diyor
|
|
|
|