![]() |
Sen Ve Ben Şarkı Sözü Uğur Arslan - Sen Ve Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Ve Ben Şarkı Sözü Uğur Arslan - Sen Ve BenSen Ve Ben Şarkı Sözü Uğur Arslan - Sen Ve Ben Herkes dört gözle tatili beklerdi Bense okulların açılmasını, Çünkü seni görmek vardı koridorlarda Ve bana güleceğin günü beklemek ![]() Ben okul bahçesindeki ağaca başharflerimizi Sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın, Ben sırama isimlerimizi Sen kalbime ilk aşkı yazmıştın ![]() Senden sonra sana yazdıgım şiirlerden Haberin bile yok Ve yağmur yüzüme vuruyor Ve soğuk ![]() ![]() ![]() Okuldan sonra Her dolma kalem,her lacivert kravat Her beyaz gömlek ve yakalık Ve her 12 Aralık Sen gelirsin aklıma Çocukluk işte,belki de ilk aşk Belki de ilk delilik ![]() Seversin demiştin ya hani bundan sonra da İnan ki o kadar kimseyi sevemedim, Ve o iki kelimeyi senden sonra kimseye Ama kimseye söyleyemedim ![]() Belki hiç olmadın benim için Belki de azdın Ama olsun Ben hep sana şiirler yazdım ![]() Ceketimi ve kravatımı saklıyorum hala Birinin üzerinde tebeşir Birinin üzerinde ayran lekesi Ve sen seviyorum hala Elmayı da, havayı da, suyu da ![]() ![]() ![]() Ve bilmeni istemiyorum hala Sana şiirler yazdığımı, Ve bilmeni istemiyorum bütün bunları Çünkü herşey böyleyken güzel En dokunulmamış,en yaşanmamış Ve en tadılmamış haliyle ![]() ![]() ![]() Bir sahilde elele dolaşılmamış Ve bir kafede çay içilmemiş haliyle, Herşey Böyleyken güzel belki de ![]() ![]() ![]() Ama sen gönlüme sevadanın adını yazmıştın Ben aşkına tutulmuş bir deli candım Sen gönlüme sevdanın adını yazdın Ben aşkına tutulmuş seni ararım |
![]() |
![]() |
|