|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ediyorum, farkında, kesinlikle, lütfen, mısın, okuyun, tavsiye |
![]() |
Farkında Mısın? Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Lütfen Okuyun. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Farkında Mısın? Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Lütfen Okuyun.Zamanının kaçındasın, neyin başındasın? Hayâllerin mi, gerçeğin mi telaşındasın? Umarım ki fark edilmeyenin farkındasın, Bil ki: saat işler, zaman geçer, ömür biter! Hayatımıza iki meçhul bağ örülür, Biri yanlışa sürükler, biri doğruya götürür ![]() Hangi yoldan gidilirse gidilsin, görülür: Bil ki: saat işler, zaman geçer, ömür biter! Umduğun aşa, ummadığın başa gelince, Akıl başa gelip akla karayı seçince, Anandan emdiğin süt burnundan gelince, Bil ki: saat işler, zaman geçer, ömür biter! İnsan evladı kendini tanır, hakkı tanır, Haksızlıkta, zulümlerde kendinden utanır, Her damla gözyaşında, kanda sonuca varır: Bil ki: saat işler, zaman geçer, ömür biter! Seyhanî söyler, ister kulak as, ister asma, Güzeli görmezsen bile güzele kin kusma! Aslını bil, doğruyu bul, yanlışlara susma! Bil ki: saat işler, zaman geçer, ömür biter! Kaçınılmaz misafir kapına vurduğunda, Bülbül susmağa, karga ötmeğe durduğunda, Eller dizlere, kazma toprağa vurduğunda, Bil ki: saat durur, zaman durur, ömür biter!
|