![]() |
--- Şuan Üstünde Ne Var??? --- |
![]() |
![]() |
#1 |
dehşet
|
![]() --- Şuan Üstünde Ne Var??? ---Arkadaşlar olay basit sadece şuanki halinizi bize en iyi anlatmanızı yani üzerinizde ne gibi giysiler olduğunu yazıcaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar ilginç giyindiğinize we ne kadar şık olduğunuzu da görmüş olucaz Cevap yazan alttaki üyenin üstünde ne olduğunuda tahmin etsin Oyun böyle uzayıp gitsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Benim üzerimde şuan Siyah Beyaz Eşofman Siyah Askili Bady Saatim Var Bide Gece Taki Tamam Saat Dişinda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alttaki üyede Eşofman Ve Tişört Olmasi Gerek Ve Hiç çikarmadigi Takisi Vardir(tahmin Işte)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bessraa
|
![]() ewtt dogru bildin;) boynumdan çıkarmadıım kolyem,eşofman altım we tişörtüm warr:-) alttaki üyede jean,gömlek we saat warr??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Capcup
|
![]() Bilemedin ![]() ![]() üstümde kolyem,penyem altımda eşortman altım,var alttaki üyenin üstünde penyesi,altında kot pantolonu var :=)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() hahehe BİLemedin ![]() ![]() esofmanLArım var sarı kırmızı :)) ısaret parmagımda yuzugum, soL koLumda saatim, sag bıLegımde nazar boncukLu bır bıLekLik, boynumda siyah tasLardan oLusan bır koLye ![]() ![]() ___alttaki uyenin esofmanLarı lacivert, saati var, galatasarayLı :)) attım baqaLım tutcakmı ___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Capcup
|
![]() tutmaz :)) üstümde sivitim altımda kot pantolonum çıkarmadığım kolyem ve bilekliğim var ![]() ![]() Alttaki altında eşortman altı,üstünde penyesiğ var kolunda saati,boynunda kolyesi var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() hiiiççç bilemedin galatasaraylıyımm:)) alttaki kişinin üstünde pantolon penye ve kolyese var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bessraa
|
![]() kolyem we penyei dogru bildin ;))) alttakide çorap,terlik,eşofman we kolunda bir bileklii warrr;)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
J_TERRY
|
![]() ya suan bır öğrencının ustunde ne olursa o war :((( beyaz gomlek grı pantolon spor ayakkabı ceket ve medenıyet yuları(gravat) :(((((( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() cz den aldıgım mont(havalar esk de biraz soguk ta) harbi NıKe t-short Yeşil den mayak bi kot (bol) 2 tane madalyon 2 si deri 3 bileklik superstar ayakabı (ADİDAS) beyaz spor kısa çorap içimde de sadece GALATASARAY ama harbi GS malı boxer var :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
tatia27
|
![]() siyah beach pantolon siyah beyaz baskılı bady saç bandım bugün amma güzel olmuşum herkes öle dedi:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
tatia27
|
![]() kırmızı yelek siyah bady kırmızı eşofman altım ve satim kolyem kumaş pantolon ve gömlek vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
*scotland*
|
![]() Derİ Ceket Icinde Beyas Gomlek Altimda Sİyah Kumas Patolon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|