![]() |
Dumanı Bassın Şarkı Sözü Şanışer - Dumanı Bassın (Ft. Makber) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dumanı Bassın Şarkı Sözü Şanışer - Dumanı Bassın (Ft. Makber)Dumanı Bassın Şarkı Sözü Şanışer - Dumanı Bassın (ft ![]() Şanışer Verse; Kademeli kelimen ayaklarımın dibi Savaş hadi nargile karı gazı muali Minaresi sarmalı defteri ![]() ![]() Koynuma rap diye girmeli sabahıma cenneti ![]() ![]() Solmasın elleri kanlı melekleri Koymadı gönlüme kalem adı cengime Şahibe doğru bu bok gibi halime sevgimidir ki adın rap? Binmedi meskeni gitmedi yağmuru yağmadı üstüme balçıktan gibi Kankamın ezberi yok yine tarihin ağrısı şanlımın namı zifir teri Aklıma yatarsa kaymalı rap gibi doğrusu b*klama olmalı vadim Kolpacı p*ç dolarsa kefenleri zevcemi kurşun delsin gökleri Nakarat; Silahıma rap de kalem geri kaLsın Adamsa bu , mazime hicve uzansın ALemi biLmedim , yaLan oLsa da, YaLanımı görmedim dumanı bassın! Makber Verse; Gözler dünleri gizler bazen Suskun halime ferman yoktur Derdime derman kaLdım ben yaren Baktım , kaLdım geride ![]() ![]() Hisler mazide artık kendimi bilemedim Depresif haline ruhuma mazlum olmuş Efkar basmış odamı , ben kaybettim gibi ![]() ![]() Mağluba râKip kalmış piçlerin hepsine selam olsun burdan Sen bilemezsin ? harbime kalmış dostlar kahbedir hepsi Dinlemeden sözleri gizlemem HâLibe kalmış hâLime ruhum Dumanıma dostuma kin kusmuştum Makber son duanda olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|