![]() |
O Dünyada Şarkı Sözü Şebnem Ferah - O Dünyada |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Dünyada Şarkı Sözü Şebnem Ferah - O DünyadaO Dünyada Şarkı Sözü Şebnem Ferah - O Dünyada Bak şunlara güzel değil mi ![]() ![]() İnanmak güç ya hepsi benim mi ![]() ![]() Bunları bir de sen gel, gör desem gelir mi ![]() ![]() İstediğini sor, kimse bilmiyor İşte hazinem kimse inanmıyor Bunları bir görseler "yoo" Anlamazlar ki ![]() ![]() ![]() Asla bilmediğim bu şeyler nedir ![]() ![]() Ama onlar benim hazinem ![]() ![]() "tamam kaç tane olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekler bunlar değil aslında ![]() ![]() ![]() İsterdim o insanlarla eğlenmeyi Onunla dans etmeyi Gezerler kumda "peki ya biz ![]() ![]() ![]() ![]() Gidilmez yüzgeçle uzağa,gerekir ayaklar yürümek için Bir de o şey var ya ![]() ![]() ![]() ![]() "sokak ![]() ![]() Orda olmak, koşabilmek, her an güneşi görebilmek, Senin yanında olabilsem O dünyada ![]() ![]() ![]() Neler vermem bu denizden çıkmak için ben, Kumsalda bir gün gezmek için neler vermem ![]() ![]() O insanlar anlayışlı, Onlar severler kızlarını Artık yetti, Zaman geldi Aşığım ben ![]() ![]() Ne yaparlar, öğrenmeliyim bilmeliyim bazı cevapları Nedir ateş ve neden Neydi o yanan ![]() ![]() Bekliyorum kavuşmayı, Orada bir ömür yaşamayı Senin yanında,olabilsem O dünyada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|