![]() |
Zardanadam - Rövanş Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zardanadam - Rövanş Şarkı SözüZardanadam - Rövanş Şarkı Sözü Kolayca sığdı cebime, faturalardan arda kalan Asil kanıma karışacak zaten onlarda birazdan ![]() �Bana bir eğlence medet� modunda takılıp bütün gece, En azından kendimce, intikam alacağım hayattan ![]() ![]() ![]() Bir planım yok, sokaklar yönlendirir beni, nasılsa ![]() ![]() ![]() Bu kadehi yuvarlayıp, kalkmalıyım artık buradan; Çok olmaya başladı bu sarhoş akreple yelkovan ![]() Mağduru oynayıp; ağlayınca birazcık şu köşede En azından kendimce, intikam alacağım hayattan ![]() ![]() ![]() Bir planım yok, sokaklar yönlendirir beni, nasılsa ![]() ![]() ![]() Kaybedenlerin kentinde avare avare gezinip; Kırılacak kalpler içinden en masumunu seçeceğim ![]() Hayata olan öfkemi kusup, bir süre için iyi hissedeceğim ![]() Kaybedenlerin kentinde; incitebilme yeteneğimle; En azından kendimce, intikam alacağım hayattan ![]() ![]() ![]() Kaybedenlerin kentinde, kalp kırma becerimle; En azından kendimce, rövanşı alacağım hayattan ![]() ![]() ![]() Hayata olan öfkemi kusup, bir süre için iyi hissedeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|