![]() |
Gel Gör Beni(Çabuk Olur) Şarkı Sözü Yonca Lodi - Gel Gör Beni(Çabuk Olur) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel Gör Beni(Çabuk Olur) Şarkı Sözü Yonca Lodi - Gel Gör Beni(Çabuk Olur)Gel Gör Beni(çabuk olur) Şarkı Sözü Yonca Lodi - Gel Gör Beni(çabuk olur) aynada karanlık yaşlı gözlerin ![]() ![]() sende gittin sonunda ziyan günlerin ![]() ![]() bırakmıyor ateşimi hain sözlerin ![]() ![]() gel gör beni, halim perişan ![]() ![]() oysa ben sensiz yapamadım ki ![]() ![]() kendi başıma kalamadım ki ![]() ![]() uyudum uyandım istemedim ki ![]() ![]() başka birini sevemedim ki ![]() ![]() ne senin gülüşün ne de beni üzüşün çıkmadı ki aklımdan eli güldürüşün ![]() ![]() ![]() ne senin bakışın ne de beni yakışın sonunda sende anlarsın biter aldanışın ![]() ![]() ![]() aklına gelecek güzel günlerin ![]() ![]() arar beni gözlerin bundan eminim ![]() ![]() sormadan kapını çalar dertlerin ![]() ![]() duyarım dostlardan halin perişan ![]() ![]() oysa ben sensiz yapamadım ki ![]() ![]() kendi başıma kalamadım ki ![]() ![]() uyudum uyandım istemedim ki ![]() ![]() başka birini sevemedim ki ![]() ![]() ne senin gülüşün ne de beni üzüşün çıkmadı ki aklımdan eli güldürüşün ![]() ![]() ![]() ne senin bakışın ne de beni yakışın sonunda sende anlarsın çabuk olur dönüşün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|