![]() |
Psikolog Şarkı Sözü Sansar - Psikolog |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikolog Şarkı Sözü Sansar - PsikologPsikolog Şarkı Sözü Sansar - Psikolog Çok Güzeldi Kıyafetin Partilerde Şahaneydi Silahı Kafaya Dayadığında Bulunan Bir Bahaneydi Her Bir Harbin Anlamı Aynıydı Hep Üzerine Doğru Gelen Bedeni Tep Duygularımız İsmimizden Ötürü Bu Kadar Hassas Yüreğimin Kapısında Sen Bir Paspas Kalemi Ağlatmak Kolay Değil Sıkıysa Sen Yaz Dünyanızı Biliyorum Ben Bir Atlas Bu Yolda Son Hızımla Kanka Bas Gaza Ben Bir Ozanım Moruk Kanka Vur Saza Ortamızda Murtaza Dizilirse Muntazam Maddiyete Dayalı Duygularsa Muazzam Boyutların İçinde İnsanoğlu Müstarip Elimde Tükenmez Ben Bir Katip Galiplerde Öğrenir Ben Bir Hatip Takiplerin Amacı Aynı Ben Bir Talip Karna Ağrıdır Bu Korku Göğse Ağrıdır Bu Nefret Giyotinine Boynu Koy Ve Duygularını Katlet Kriptonik Anlamsız Kelime Duygularınız Platonik Gözüne Far Çek Aşkı Gizle Ve Bentonik Bin Amper Şiddetinde Damper Sansi Salvo Doksan Bpmle Katliam Sansi Salvo Yani Bariz Tek Hükümdar Yani Salvo Birazcıkta Piskopat Yani Sayko Kartvizitlerin Ve Cüzdanların Değeri Var Bugün Kıyafetlerin Ve Markaların Kısır Döngü İşine Gelmeyen Bir Kelime İçine İçine İşler İşler Yarım Kaldı Bugün Yarına Panikler Dandik Kelime Kaleme Yazılı Yinede Mana Var İnsanların Yaşam Formu Canavar Ümitlerlemi Yaşayalım Mantıklı Ol Allah İçin Balıklama Daldığınız Gözyaşları Niçin |
![]() |
![]() |
|