![]() |
Hadi Çal Giderken Kapımı Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Hadi Çal Giderken Kapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Çal Giderken Kapımı Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Hadi Çal Giderken KapımıHadi Çal Giderken Kapımı Şarkı Sözü Serdar Ortaç - Hadi Çal Giderken Kapımı lalayyya lalaya lalay lalalayya lalayayya lalay lala lala lalalayya lalayayya İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız ![]() ![]() ![]() Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğinde Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece Hadi git getir al uyanınca otur yanıma ![]() ![]() ![]() Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönül deli kahrımız ![]() ![]() Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım aynını sen yapma ![]() ![]() Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim ![]() ![]() ![]() İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız ![]() ![]() ![]() Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğinde Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece Hadi git getir al uyanınca otur yanıma ![]() ![]() ![]() Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönül deli kahrımız ![]() ![]() Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım aynını sen yapma ![]() ![]() Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim ![]() ![]() ![]() lalay lalay lalay lalalayya lalayayya lalay lala lala lalalayya lalayayya |
![]() |
![]() |
|