Sen Şarkı Sözü Sercan Öztürk - Sen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Şarkı Sözü Sercan Öztürk - SenSen Şarkı Sözü Sercan Öztürk - Sen Bu şiiri bir zamanlar sevipte şimdi ayrı olanlara ve acı çekenlere armağan ediyor; Ve duygularımı şöyle dile getiriyorum ![]() ![]() ![]() Sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç değmeyen birisin ![]() Aynı zamanda zır delinin birisin ![]() Adını kalbime aşkla yazmıştım,güzel bir hayali gerçek sanmıştım, Senin sevgine nasıl da kanmıştım,seni sevdiğim için özür dilerim ![]() Aşkından karşılık beklemek suçmuş,şu vefasız dünyada neler yokmuş Senin beni sevmeye niyetin yokmuş,seni sevdiğim için özür dilerim ![]() İntikamım çok acıdır,yapmayan yalancıdır,söyle bu kaçıncıdır,senin bana yaptığın; herşeyin bir sırası var;sıra bana gelecek unutmaki şunu zalim son gülen iyi gülecek ![]() Yaptığın yanına kalmayacak bir kıyamet kopacak kulağını aç iyi dinle zalim: ''Seninle hesabım var intikamım alınacak 'Sen her zil çaldığında 'o'mudur diye kapıyı açtın mı ?Sen her telefon çaldığında 'o'mudur diye telefonu kaldırdın mı ? Sen sokağın başından geçerken hiç gözlerinle beni aradın mı ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız,ben bilirim kitapsız ![]() Senin sevgin yaşamadan bitti mi ? Senin güllerin açmadan kırılıp koparıldı mı ? Senin aciz bedenin hiç bu dünyada yandı mı ? Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() Sen hiç ardı ardına sigara yaktın mı ? Sen hiç sabahlara kadar ağladın mı ? Sen hiç severken aldatıldın mı ? Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() ![]() ![]() Sen her gördüğünü bana benzettin mi ? Peki sen bana değil bir başkasına seni seviyorum dedin mi ? Sen diyemezsin be gülüm sen sevemezsin ![]() Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() Sen hiç doğduğuna pişman oldun mu ? Sen hiç içki sarhoşu değil sevgi sarhoşu oldun mu ? Sen hiç bir kula kul oldun mu ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim ![]() Sen meyhaneleri hiç kendine ev yaptın mı ? Sen Allah var bir başkasına taptın mı ? Sen içipte bir sokak köşesinde yattın mı ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() Sen insanlığını bir insana sattın mı ? Sen hiç kendini bilerek ateşe attın mı ? Sen yıllarca bir sevgi uğruna yıpratıldın mı ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() Sen hiç feleğin ağır sinesiyle karşılaştın mı ? Senin gözyaşların yağmur olup sele karıştı mı ? Senin zavallı ömrün taş kalbin acı çekmeye alıştı mı ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim ![]() Sen hiç çıkılmaz bir kuyuya atıldın mı ? Sen karanlık bir odada yalnız kaldın mı ? Sen hiç bitmeyen bir acıyla yandın mı ? Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim ![]() Senin umutların ve hayallerin hiç yaşamadan bitti mi ? Sen unutmak için doğduğun yaşadığın yerlere gittin mi ? Sen doğruyu sevmedin ki utanasın zalim ![]() Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() Sen hiç duvarlara seni seviyorum diye yazdın mı ? Sen hiç kendine söz verdin mi bu sevda bitmeyecek ![]() Sen hiç Allah'a dualar ettin mi sevdiğimi bana kavuştur diye ![]() Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız ![]() Sen hiç isyan ettin mi Allah'a neden yarattın neden yaşatmıyorsun diye ![]() Sen hiç azraile meydan okudun mu sen benim canımı alamazsın diye ![]() Sen hiç kaderine küstün mü ben kaybettim sen kazanıyorsun diye ![]() Bunları sen yaşamadın sen bilemezsin, Bunları ben yaşadım ben bilirim Allah'sız ben bilirim kitapsız
|
|
|
|