![]() |
Uçurum Hayat Şarkı Sözü Zet - Uçurum Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uçurum Hayat Şarkı Sözü Zet - Uçurum HayatUçurum Hayat Şarkı Sözü Zet - Uçurum Hayat RAFFİNE VERSE: Dinmeliydi sızım ![]() ![]() Ben yazmadım okuduğum alın yazımdan bir kısım ![]() Alıntı yaptım tanrım kızmasın ağlarım bir şarkı Etkisiyle ansızın bu kalabalıkta yalnızım ![]() Kes dedim çok konuşan anılara, Hep karanlık gördü gözüm alışık değil aydınlığa ![]() Sen kimsin ki beni tanıştırdın ışığa ![]() Ras gelmez işin benim rengim kara ![]() Bıkmadım hatalarımdan her gün aynı yanlışımla Uyandım ve sürdüm hayatımı ![]() Benim için hayattı ![]() Kurumuş ağızım açık kaldı oğlum boy attı ![]() Adım atmaktan yorgun ayaklarım kanım, Donmuş gibiydi oysa hep bir yanım sıcaktı ![]() Kes dedim uzattı ![]() ![]() Senin için bir tek sen varsın yalan mı ? Yanar zaman,zaman akar,yalan kanar yaran ![]() Neler satın alır paran,bak geçmişin talan ![]() Bu sözlerimi duysa biri sanar yalan[Yanlış anladın] Gördüklerin film okuduğun şey senaryo lan! Kaldırımla bir olsun ve aklına gelsın başın ![]() Haşin bir kelâm etkisiyle otur düşün taşın ![]() Ayrılan hayaller uzak ![]() ![]() Resim çiz!Küçük bir kız olsun bir de ikimiz! Nakarat X2 Uçurum hayat,kenarına 1 adım kalmışken yine,döndüm yine, Belki de içimdekileri yakmalıyım,sormalıyım niye ? Diye ![]() ZET VERSE: Gözlerim önünde siyah,geçemem köGoogle Page Rankingüyü ![]() KöGoogle Page Rankingü dik,kırık,sakat,uzun;Önümde uçurum ![]() Kaç kişiyi vurdum,ölenleri yiyen kaç kurttu ? Kırdım kalbiyle onu,soğuttum ksru,yaptım tuşu ![]() Zaman sakin aksın,üzme yelkovanı-akrebi ![]() Otur karşıma soluklan,sen anlat bana kederi ![]() Bi' yorgan ört üstüne,üşümesin kara kaşlı anılar ![]() Af dile artık ezeli,tekrarsızlık seni paklar ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmuyorsanda kal yanımda tüm gece boyu ![]() Isındıysan biraz anlat bana mutluluğu,bırakalım kuruntuyu ![]() ![]() Bahsi geçen şahıs gerçek ![]() ![]() ![]() Geçti gitti gülerek,biliyorum tekrar gelecek, RAFFİ belkide bir gün tarih tekerrür edecek ![]() Unutma! Hergün dönsede dünya,bir gün eski haline Birgün eski haline ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık kahramanların hem dostu,hem düşmanı ![]() Kaptan batma gemiyle,gelmez o günlerin tekrarı, Çok beklettin ZET,tez getir kararı ![]() Kapa eski kitabı,koy rafa,topla gözyaşını ![]() Kederi verdim,(Al)parmaklarım kalp üstünde süs ![]() ![]() Elimi serdim,bedenim suratımla küs ![]() ![]() Kendime geldim,meğer herşeymiş düş ![]() ![]() Küslük olmaz burada,RAFFİ son noktayı düş! Nakarat X2 Uçurum hayat,kenarına 1 adım kalmışken yine,döndüm yine, Belki de içimdekileri yakmalıyım,sormalıyım niye ? Diye ![]() |
![]() |
![]() |
|