![]() |
Değer Mi Şarkı Sözü-Gece Yolcuları(Değer Mi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değer Mi Şarkı Sözü-Gece Yolcuları(Değer Mi)Bir rüya görür gibi Seninle bulutlara uçtuğumda Bir alev yakar beni ![]() ![]() ![]() Sevginle tutuştuğumu sanırdım ![]() ![]() ![]() Yağmur olur damla damla ![]() ![]() ![]() Öperdim öperdim dudaklarından ![]() ![]() ![]() Bir nehir gibi çağlar Akardım akardım damarlarından ![]() ![]() ![]() Değer mi hiç ![]() ![]() ![]() Değer mi hiç ![]() ![]() ![]() Değer mi değer mi söyle ![]() ![]() ![]() Bir rüya ![]() ![]() ![]() Ömür boyu ![]() ![]() Sürermi sürer mi böyle ![]() ![]() ![]() Değer canım ![]() ![]() Değer elbet ![]() ![]() ![]() Değer bi tanem aşk için herşeye ![]() ![]() ![]() Ne hayal ne de gerçek ![]() ![]() Engel mi kanatlanmadan uçmaya ![]() ![]() ![]() Benim adım ramse Buda yeni bi bakış gibi Aşk tecrübelerinin midesi bulanır ![]() ![]() Sence değer ama gerisini boş ver ![]() ![]() Belki olmazsa yerinde durmaz Kimisi beş senedir kimisi on senedir ![]() ![]() ![]() Kimine bir gecede kimisi çok bekledi ![]() ![]() ![]() Bekleyebilir kimisi aşkı uğruna Bir daha bekler beni affet der ![]() ![]() Hangimiz aşk kodu hangimiz asabi ![]() ![]() Canımıda veririm ruhumuda pek tabi ![]() ![]() ![]() Nerdesin hakiki sevgili uğruna veririm herşeyi ![]() ![]() ![]() Yok gibi bakıp yaşamadan ölsün ![]() ![]() ![]() Herkesin adı paklar çürüsün ![]() ![]() Ben ayrılığım o kadar kasma ![]() ![]() ![]() Söyle buna değer mi acaba ![]() ![]() Değer mi hiç ![]() ![]() ![]() Değer mi hiç ![]() ![]() ![]() Değer mi değer mi söyle ![]() ![]() ![]() Bir rüya ![]() ![]() ![]() Ömür boyu ![]() ![]() Sürermi sürer mi böyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|