![]() |
Deli Müziği Şarkı Sözü Sansar - Deli Müziği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deli Müziği Şarkı Sözü Sansar - Deli MüziğiDeli Müziği Şarkı Sözü Sansar - Deli Müziği Deli Müziği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı değerlerinizi açıkca dissliyorum ![]() Yorum değil sorun,bazen kırıcı oldunuz ![]() Ben gece karanlık sokaktaki korkunuz ![]() Sabahlıyoruz uykusuz,emirlerde sorgusuz ![]() Sargı bezi var mı kalbin mi attı? Transparan bayan paran pulun sikimde değil ![]() Takılıyorum,biliyorum,elimde değil ![]() Bu iş benim için çocuk oyuncağı ![]() Ve bu çocuğunda tuttu oynıycağı ![]() Gayri meşru yollardan geçtinse dayı ![]() Patlatabilirim bilirsin arabanı ![]() Kafanı gözünü özünü sözünü bil ![]() Kafanı rahat tut içindeki çözümü bil ![]() Ruhunda kaynar,o bi bal kaymak ![]() İster kayak yapak,istemem kaymak ![]() Nakarat: Bu bi deli müziği delinin işi öyle bişi ![]() Bitirici vuruş bok edecek işi ![]() Benim gerekeni yapacak kişi ![]() Aynı vampir gibi sokacam dişi ![]() Çıldırdın mı fahişe?Seninle işim olur mu? Aman Tanrım!Beşik kertmem tam bi orospu ![]() Zonguldağa giderken yaparsın otostop ![]() O kadar yüksekteyim ki bakmalısın teleskopla ![]() Bu stres,işlek günler ve bu hız ![]() Bazıları çok akıllı bazıları domuz ![]() Olympos okyanus,boğulduğunuz havuz ![]() Damızlık hayvan,elimde tonca kanla geldim apansız ![]() Yancılar anlı ![]() Rakipte çok ve ekipte yoktan var olan ![]() Ortam bozulacak aptal ![]() ![]() I'm flyin' nigga ![]() ![]() High five arkamdan iş çeviren tayfa ![]() İçkimi ver dana içtim mi sel basar aklımı ![]() Harcadım hakkımı ![]() Nakarat Sana biraz girdiğim triplerden bahsedeyim ![]() Bağırış çağırış bana çocukluğumu hatırlatır ![]() Özgüven eksikliği yaparsan artistliği ![]() Yazarsam hard disk iyi,bu dünya fani ![]() Onca pisliğe söylüyorum izleyin ![]() Beni hisset gettolar ![]() Taklayken halim yürümeye talim ![]() Bi ben boşum zaten,insanlar alim ![]() Saykodelik müzik bütün fizik kurallarını bozar ![]() Her şeye maydonoz onlarca sazan ![]() Devran döner,bilir ben olurum yazan ![]() Bu gün keyfim güzel,cebimde param ![]() Asıl bölen onlar,fakat gören yok ![]() Irkın çakallarla doğmuş be babam ![]() Alevi'ye kız yok,Sunni'ye haram ![]() Mezhepler,bayraklar ![]() |
![]() |
![]() |
|