Dessas Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Dessas |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dessas Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - DessasDessas Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Dessas Yunus'tur Benim Adım Sagopadır Mahlasım ![]() ![]() Dinle 1 BölümEğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvetle dirilen şu zeker kolay solmaz ![]() Kula yataklık edenler dost sayılamaz ![]() Korku ve dehşete kapılanın kalbi yavaş atmaz![]() ![]() gürültüyle besLenen kulakta sükut durmaz Kara sinekler mikrop demek arılar boka konmaz![]() El yumruğunu yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmaz ![]() Zahmet çeken asla bir kişi olmaz![]() ![]() Ekmek elden su göldense tasaya yer kalmaz ![]() Yabancı görmedikçe köpek delice havlamaz![]() Yaşama dahil oldukça sistemlerin aynı kalmaz ![]() Derste kopya çekerek alınan notla bi bok olmaz![]() Önüne hedefi koymadıkça amaca tez varılamaz ![]() Hurafelerle yola çıkanlar köGoogle Page Rankingü sonuna ulaşamaz![]() Akacak olan kan ilelebet damarda durmaz ![]() Sapına kadar erkek te olsan kadına el kalkmaz![]() Nakarat Gerçek Bana bir adım daha yaklaş Gaflet Benden bir adım daha geri at Aman uzak Dur Benden ![]() Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal ? Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan ![]() ![]() 2 BölümKilidi kırmadıkça sırrın kapısı açılamaz ![]() Rabbım emri verse inan taş üstünde taş kalmaz![]() Komutan komut vermedikçe esas duruş bozuLamaz ![]() Sago bir kere siler adın tadıma karışamaz Yazı Kağıtta yatılı söz ağızdan uçar durmaz ![]() ![]() Dilim tutulmadıkça mikrofonum sır tutmaz ilim kendini biLmektir![]() Bilmeyenden haLt oLmaz![]() Yalan söylediysen yanına kâr kalmaz ![]() ![]() Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz ![]() Zahmet etme boştan dolu çıkmaz Gün gelir bi tatlı sözle yılan delikten çıkmaz ![]() Beşikten mezara dek bu gemide aynı tayfa kaLmaz![]() Zel Celal'in kalemi yazar levh-i mahfuz okunamaz ![]() Zaman hırsızı çok çalar koluna zincir vurulamaz![]() Aklın Dünya limanına demir atmışsa gemin girdaptan kurtulmaz ![]() Gözümde Nice ırmak saklı akışı durmaz![]() ![]() Nakarat Gerçek Bana bir adım daha yaklaş Gaflet Benden bir adım daha geri at Aman uzak Dur Benden ![]() Dessas Ne bu caka bu fiyakalı hal ? Yolcu yolunda geri gerek hadi yollan ![]() ![]() Adım Yunus Mahlasım Sago ikincisi kaf Kef üçüncüsü küheylan Evliya-ı raP Arkası yarIn Arkası Yarın |
|
|
|