Merhabalar.. |
|
|
#1 |
|
inci_tanesi
|
Merhabalar..Herkese merhaba, Ben inci tanesi ![]() Forumda yeniyim Üye olduğum en iyi ve en kaliteli forum olduğunu düşünüyorum![]() Bu forumu kurduğu için öncelikle Kaplana teşekkür ediyorum ![]() Hepimize iyi forumlar ![]() ![]()
|
Cevap : Merhabalar.. |
|
|
#2 |
|
bukettt
|
Cevap : Merhabalar..hoşgeldin inci_tanesi ![]() evet çok kaliteli bir forumdur ayrıca eğlencelidir de![]()
|
|
|
#3 |
|
pesimistt
|
Cevap : Merhabalar..hoşqeLdiniz ![]() ![]() ![]() seviyeLi ve kaLiteLi payLaşmLar ![]() ![]() ![]() emin oLun çok eqLenirsiniz :)
|
|
#4 |
|
Berna
|
Cevap : Merhabalar..aramıza hoşgeldin inci tanesi ![]() evet gerçektende burası çok saygın ve kaliteli bir forum ![]() iyi forumlar dilerim :38:
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Merhabalar..ailemize hoşgeldin inci_tanesi güzel paylaşımlar dilerim kalıcı olman dileğiyle
|
#6 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Merhabalar..ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Merhabalar..Merhabalar inci_tanesi, Değerli arkadaşlarımında söylediği gibi kalite ve saygı ikilisi arasında sıkı bağlar kurmaya çalışan bir aileyiz ve bunu yine siz, değerli üyelerimiz sayesinde başarıyoruz Ailemizin kalıcı bir ferdi olmanız dileğiyle![]() ![]() Olumlu görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim
|
|
|
#8 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Merhabalar..~~ Aramıza hoşgeldin inci_tanesi, güzel sözlerinle beraber sefa getirdin ![]() İyi forumlar dilerim ~~
|
|
|
#9 |
|
m_r_b
|
Cevap : Merhabalar..:sm_wink:öncelikle ailemize hoşgeldin ![]() ![]() çok eğleneceğini düşünüyorum kalıcı üyelerimizden olmanı dilerim
|
#10 |
|
bbk
|
Cevap : Merhabalar..hoş geldin inci_tanesi ailemizin kalıcı bi ferdi olman dileğiyleiyi forumlar
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Merhabalar..hg ii forumlar :sm_wink::sm_sleep::drink: |
|
|
#12 |
|
ogzhn
|
Cevap : Merhabalar..aramıza hosgeldın ıncı_tanesi umarım kalıcı olursun
|
|
|
#13 |
|
JOKER
|
Cevap : Merhabalar..Hoşgeldin ![]() ![]()
|
#14 |
|
mate
|
Cevap : Merhabalar..merhabalar hoşgeldiniz forumumuza saygılı ve kaliteli bir sitede zaman geçirmenin güzelliği yaşamanızı gönülden diliyorum ![]() ![]()
|
|
|
#15 |
|
ogzhn
|
Cevap : Merhabalar..hosgeldın arkadasım arkadaslarımın dedıgı gıbı hem eglencelı hemde kalıtelıdır iyi forumlar dılerım
|
|
|