![]() |
See You Later Turkish!! (Lütfen Yorum Yazın Yazı Hakkında) |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() See You Later Turkish!! (Lütfen Yorum Yazın Yazı Hakkında)Kültürü insan,dili de hayat kabul edersek dilsiz bir kültür,kültürsüzde bir toplum olamaz ![]() ![]() Türkçemiz elinde bastonlo yokuş tırmanan dedelere döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkçe'nin yatalak haline gelmesindeki en suçlu kuruluşlar yayın kurluşlarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden şiirlerimizde hece sayısına bile dikkat eden şairlerimiz,dil üstadlarımız ''dönjem ben sana''ları duysalar kalplerine inerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T ![]() ![]() ![]() ![]() Bir milleti içten fethetmenin en kolay yolu dilini yoketmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : See You Later Turkish!!(lütfen yorum yazın yazı hakkında) |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : See You Later Turkish!!(lütfen yorum yazın yazı hakkında)ilk önce teşekkür etmek istiyorum bu güzel paylaşımın dan dolayı ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar teşekkür ediyorum emeğine sağlık canım ![]()
![]() |
Cevap : See You Later Turkish!!(lütfen yorum yazın yazı hakkında) |
![]() |
![]() |
#3 | |
bukettt
|
![]() Cevap : See You Later Turkish!!(lütfen yorum yazın yazı hakkında)Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : See You Later Turkish!! (Lütfen Yorum Yazın Yazı Hakkında) |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : See You Later Turkish!! (Lütfen Yorum Yazın Yazı Hakkında)Dilimiz, dinimiz kısacası kültürümüz ayaklar altına alınmış, seyircileri ve destekçileri gün ve gün artmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu değerli paylaşımınızdan dolayı çok teşekkürler Bukettt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : See You Later Turkish!! (Lütfen Yorum Yazın Yazı Hakkında) |
![]() |
![]() |
#5 | |
bukettt
|
![]() Cevap : See You Later Turkish!! (Lütfen Yorum Yazın Yazı Hakkında)Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|