|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| kazanmanın, kolay, para, seçenlerden, yalnızca, yolunu |
Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri... |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...![]() ![]() ![]() ****************************** ![]() ****************************** ![]() ![]() |
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri... |
|
|
#2 |
|
mate
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...Evet o sadece biri, bizim insanlarımızda merhamet duygusunun çok fazla gelişmiş olmasından dolayı bu kişilerin sayısı da oldukça fazla ![]() Artık muhtaçla hırsız arasındaki fark anlaşılamaz hale geldi![]() ![]() Allah hepsine doğru yolu göstersin ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
bukettt
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...MATe haklı ![]() Kendisinden düşkün durumda olan insanlar merhametlerinden dolayı yardım ediyorlar![]() Geçenlerde çarşıdan eve geliyorduk arkadaşllarla durakta bir kadın![]() Ama dilenci gibi değil![]() Yaklaştı biletini ve parasını evde unuttuğunu söyleyip bilet istedi![]() ARkadaşımında otobüsü kaçtı kaçacak Ama tabi acıdı verdi Otobüs kaçtı![]() ![]() Sonra geri dönüyorduk bu arada kendi aramızda şakalaşıyoruz,tam gidiyormuşuz kadın bir başkasından istiyor falan diye![]() Tam döndük kadın başka bir öğrenciden istedi,o da verdi![]() Biz tabi şok olduk Kadın bizi görünce hemen kayboldu![]() Kim ihtiyaç sahibi,kim değil belli değil![]() Çok hakka giriyorlar ama sanırım farkında değiller![]() Teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...rabbim ıslah etsin bunları insanların duygularını suistimal ediyorlar bende,( Allah rızası için) dediklerinde orda duruyorum işte paylaşım için teşekkürler kaplan emeğine sağlık
|
|
#5 |
|
zeynoo
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...bende okulu bırakmayı düşünüyorum bunları görünce:img-tomato: şaka bi yana allah yardımcı olsun gerçekten zor durumda olanlara ama dolandırıcı olanlarada doğru yolu göstersin ![]()
|
|
|
|