![]() |
Zuhahah Nerden Geliyo Asli Ne!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
doctor88
|
![]() Zuhahah Nerden Geliyo Asli Ne!!!!!!Zuhahaha kelimesinin nerden geldiği bulundu! -------------------------------------------------------------------------------- rc da msn ve heryerde görmeye duymaya alıştığımız zuhaha sözcüğünün nerden geldiğini biliyomuydunuz ? Merak etmeyin bunu bilmeyen sadece siz değilsiniz…Bunu 1999 yılında araştırmaya başlayan Oxford University, uzun araştırmalar sonucu akıl almaz sonuçlar elde etti ![]() ![]() ZUHAHA nın bir kabile olduğunu!!!… ![]() ![]() M ![]() ![]() Oxford University bu iki kabilenin birbiriyle hep çekişme içinde olduğunu söylüyor…Bunun bir diğer nedenide stratejik konumları… Tarihi M ![]() ![]() cümleler 8 dilbilimci tarafından 2 yılda tercüme edilmişdir… olay balık tutarken karşılaşan iki farklı kabile üyesi arasında gerçekleşmişdir… —-**##selam zuhahalı… ———-selamda benim mekanda balık tutuyon ne iş —-**##yok be kardeş ben sen yokken yerini tutuyodum ![]() ![]() ———zuhahahahahahahahahah güleyim bari… ![]() —-**##puhahahahahahaha asıl ben güleyim… (burda geçen zuhaha ve puhaha sözcükleri kabilelerin geleneklerinden dolayıdır, kızgınken konuşurken cümlelerin başına zuhaha ve puhaha koyuyorlar, günümüzde uygulanan +18 uyarısını taaaaaaa ne zaman icad ettiklerini görüyoruz…yani bizim gibi “”"la duydunmu bizim maho gay olmuş zuhahahahahahaha”"”" gibi değil niyetleri… ———gül de bak ne yapıyom seni… —-**##puhahahahahaha yeter uleyn gel buraya puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ———neeeeeeee puhaaaaaaaaaaaa mı ulen sen bana nasıl…heytttt zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa —-**##puhahahaha ———zuhahahahaha —-**##puhahahaha |
![]() |
![]() |
|