Kendimce.. |
|
|
#1 |
|
aybike
|
Kendimce..![]() - Geçmiş - Yumruğumu masaya vurunca geçmiyormuş acısı ![]() ![]() ipe sapa gelmez mi biterken, susmuyor işte ![]() ![]() Dost değil, kırılgan, biraz çocuk, adım adım hasret ![]() ![]() Şurada bir yerde kalmıştı, kim bilir ne yapıyor şimdi ![]() ![]() ![]() - Aşk - Yazık mı oldu duymadım, ama anahtar hala kayıp, sitem de yersiz gülmek de ![]() ![]() Işıkısz bir gece gibi örtülü hayat, hesaplı hayat, sahibinden satılık, eksik biraz doymamış ![]() ![]() Şimdi herşeyi bırakıp varmak var ama başka sefere inşallah ![]() ![]() ![]() - Sitem - Hangi sebep kaldığın yerden uzaksa, sanma ki sezmedim bir avuç kırık düş yumağını ![]() ![]() Gitmediğim tüm nedenlerde, adının baş harfinden eser yok ![]() ![]() Sahi bitmez mi bu yol? Teknemizde bir tane can yeleğimiz bile yok, aramıyoruz da ne tuhaf ![]() ![]() Uyku mu, vazgeçmek mi ![]() ![]() O da güzel ![]() ![]() ![]() - Şikayet - Tam 19 yaşındaydım, hüznüm 19 yaşındaydı ![]() ![]() Adımların yumuşak olsun, o gün bu gündür düşlerime basıyorsun ![]() ![]() Bir yara bir ömrü ne kadar kanatabilir sence? Hala tanyı’ya şikayetimsin, anlamana yetmez, unut gitsin ![]() ![]() Bir ihtimal daha vardı, hatırlamıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() - İtiraf - Çok mu, yok mu yok oluşlar bilinmezken, kendine elim yetişmiyor, beş para etmeyen tükenişler almışım, hayat işte ![]() ![]() Evcil kılıklı bir bedel değil bu ödenemeyen ![]() ![]() Şangur şungur düş kırıklığı alt tarafı, dağılan ve yorulan ![]() ![]() Niye mi kalem kağıt? Sebebi sende saklı bir ¤¤¤¤¤lık ![]() ![]() ![]() - Zamansız - Sessiz bir gürültüyle içimde çınlıyor sensizlik, bağır çağır bir cinayet teşebbüsü sanki, en son yine kaçtım diye hatırlıyorum oysa ![]() ![]() “Nerden çıktı şimdi” der gibi, ayak bastığım kamyon yükü keder ![]() ![]() Hiç hazırlıklı değilim, sonra gelsen ![]() ?![]() - Sen - Bir gülümseyiş ki en sevincinden, korku musun cesaret mi? Biliyorum sende kayıbım ![]() ![]() Zaman geç değil, belki çok geç, bilinmez değil suskun sadece ![]() ![]() Avuçlarım kanamıyor oysa, gece ve hayat hala büyülü sanki, bozma ![]() ![]() ![]() - Bıkkın - Kararsız kılıklardayım, unut beni ![]() ![]() Yangında kurtarılması gereken ilk sebebim bile yok ![]() ![]() Saklı kalmışsın içimin dibinde ![]() ![]() Hesap kitap değil, hem dipte, hem sonda, hem depresyonda ![]() ![]() Boşver saçma sapan olsun burası da ![]() ![]() ![]() - Kafiye - Yaralı temenniler gibi saklıyorum seni, zamansız seçtiğim tuzaklar dil yarası şimdi, sığınası imkanları çürüteli, göz görmeyince gönül surat asıyor besbelli ![]() ![]() ![]() - Gecikme - Uzun yokoluşlarda büyümeden susmanın arifesi şimdi, çabuk mu küçüldük dersin? Sen konuşmadan bitersin, biter misin? Sanki bütün o şarkıları yazdıran sensin de, yaralı ve ürkek sıradanlıklar kayıpmış gibi ![]() ![]() Gitme diye dilendim ben, çarenin çözümlere küstüğü andı keşke demediğimde ![]() ![]() Bir sabahtı uyandım, nerdesin ![]() ?![]() - Nikotin - İçime çekmeden geçmeyen bir iç ağrısı, “Yak bir sigara”’nın bastıran tesellisi hayat mı? Hayatla ölüm arasında sarıp sarmaladığım, olmasan duramadığım, yine de basmaya bile kıyamadığım, yapamadığım, -ki çoğu kez yardan da yar- dumanına yandığım meret, sen de olmasan ![]() ![]() ![]() - Son - İhanetlendim, damdan düşer gibiydi ![]() ![]() Hatta daha çok deyim; kaşla göz arası bir sitem işte ![]() ![]() Neyse ki gece hala karanlık ve sen kendinin önünde kör bir telaşla koşmakta ![]() ![]() Dursan da geç, kalsan da bit! Kafiyelerle anlatılacak gibi de değil ama, dağlar önümde diz çökerken, kayalara eğilmem, git! _____________________ |
|
Cevap : KendimCe.. |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : KendimCe..emeğine sağlık canım paylaşım için teşekkürler
|