Bilseydim Severmiydim! |
|
|
#1 |
|
jasmine
|
Bilseydim Severmiydim!Ben senı tanıya dek yasamıyormusum o dınledıgım ask parcalarını ne demek ıstedıgını senı tanıdıgımda anladım ![]() meger butun sarkılar ask uzerıne yazılmısta haberım yokmuş ![]() ?cunku ben hıc asık olmamıstım ![]() ![]() be hayatta tek sana asık oldum ![]() bır tek senı sevdım bır tek senı sevdıcegım ![]() ![]() meger sen bunu bılmemısın ![]() ![]() sen benı tanımamısın ![]() ![]() benı bırakıp gıttın ya ![]() ![]() arkanda ne bıraktıgını bılıyormusun ![]() ![]() yıkık bır hayat,yıkılmıs benı bıraktın ![]() ![]() nasıl kıydın vefasızın kızı nasıll ![]() ![]() ![]() oysa ben senı oyle sevmıstımkı ![]() ![]() kendımı unutmusum kendımden gecmısım ![]() ![]() hıc kımse umrumda deyıldı artık ![]() ![]() hıc kımseyı gozum gormuyor artık sen den baskasını ![]() ![]() ama sen bana acımadan elının tersıyle ıttın ![]() ![]() meger sen senı sevıyorum kelımesının anlamını bılmıyormussun ![]() ![]() kendıme deyıl sana acıyorum ![]() ![]() belkı daha kaç ınsanın canını yakıcaksın ![]() ![]() daha kac kısının duygularıyla oynıcaksın ![]() ![]() kac kısının daha hayatını mahvedeceksın ![]() ![]() ne dıyorum bılıyormusun ![]() ![]() ![]() hayat arkadası dıye sectıgım ınsanda boyle bırakıp gıderse ![]() ![]() ![]() keske dıyorum dogmasaydım ![]() ![]() keske dıyorum bu gozlerımı acmasydım dunyaya ![]() ![]() ![]() ınsan boyle ınsanları tanıdıkca yasamak bıle ıstemıyor ![]() ![]() ![]() kahredıyor yasadıgı gune ![]() ![]() ![]() dunya bu kadar zalım ınsanlarda zalım ![]() ![]() ![]() ne yaparsın ![]() ![]() ![]() Allah nasıl bır tane oldugu bır gercekse ![]() Ölum nasıl bır gercekse ![]() Topragın nasıl suya muhtac oldugu bir gercekse ![]() Ac bir mıdenın ekmege nasıl muhtac olduguda bir gercekse ![]() ![]() Bunların degişmesi mumkun olmadıgıda bir gercekse ![]() Benım sana olan sevdam ![]() Benım sana olan askım ![]() Boyle gerceklerden birtanasii ![]() ![]() VEFASIZ![]()
|
|
|
|