![]() |
Meşhur Ölümlerden Önceki Son Sözler.. |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
Meşhur Ölümlerden Önceki Son Sözler..Sezar'ın yeğeni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Oyun bitti ![]() AVGUSTUS (M ![]() ![]() ![]() ![]() Meşhur Romalı deha ![]() ![]() ![]() - Sen de mi Brütüs? SEZAR (M ![]() ![]() Meşhur, zalim ve mecnun Romalı İmparator ![]() ![]() ![]() - Dünya bir büyük san'atkar kaybediyor! NERON (57-6) Roma İmparatoru ![]() ![]() ![]() - Bir imparator ölümü ayakta karşılamalıdır ![]() VESPASİANUS (69-7) İngiltere kralı ![]() - Ölümüm çok uzun sürdü, umarım beni affedersiniz ![]() CHARLES 2 ![]() (1630-1685) Fransa kralı ![]() ![]() ![]() - Siz benim ölümsüz olduğumu mu sanıyordunuz? 14 ![]() (1638-1715) İttihatçıların meşhur fedaisi ![]() ![]() - Burayı nişanla, bu kalp kolay kolay durmaz ![]() YAKUP CEMİL Eski çağların meşhur filozofu ![]() ![]() - Geliyorum, geliyorum amma beni niçin bu tarzda çağırıyorsun? ZENON Ünlü İngiliz siyasetçisi ve düşünürü ![]() ![]() - Çıkmama yardım ediniz, inerken nasıl olsa yalnız kalacağım ![]() THOMAS MORE Büyük Fransız edebiyatçısı ![]() - Perdeleri indiriniz, oyun bitiyor ![]() RABELAİS (1794-1553) Son sözü: - Halime üzülüyorum ![]() FONTENELLE (1657-1757) Büyük Türk romancısı ![]() ![]() - İşte bu fena ![]() PEYAMİ SAFA (1899-1961) Dünyanın en ünlü ressamlarından ![]() - Haşmetli hükümdarımın kollarında ölmek benim için şereflerin en büyüğüdür ![]() LEONARDO DA VİNCİ (1452-1519) Büyük Fransız şairi ![]() - Kara bir ışık görüyorum ![]() VİCTOR HUGO Büyük Fransız şairi ![]() - Allah Kerim ARTHUR RİMBAUD Büyük vatan şairimiz ![]() - Biraz dinleneyim ![]() NAMIK KEMAL (1840-1888) Ünlü Makber şiirinin şairi ![]() - Artık kurtulmak istiyorum ![]() ABDÜLHAK HAMİD (1851-1937) İslamın büyük peygamberi ![]() - Allahümme refikel ala-Beni üstün dostluğuna kavuştur HAZRETİ MUHAMMED (s ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Meşhur Ölümlerden Önceki Son Sözler.. |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Meşhur Ölümlerden Önceki Son Sözler.. |
![]() |
![]() |
|