![]() |
Hangi Burç Neden Korkar! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Hangi Burç Neden Korkar!Yaşam başlarken temel korkumuzun ölüm olduğu iddia ediliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danışmanlığını yaptığım pek çok çift de aynı soruna rastlıyorum: Ötekinin korkusunu fark edememek ve doğru tepkiyi geliştirememek ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Yengeç kadın Kova sevgilisinin yalnız kalma korkusunu bir türlü anlamıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korku pek çok hastalığın sebebi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buyrun bakalım sizler için özetledim hangi burç nelerden korkarmış ![]() Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız bu tabloyla tahminde bulunabilirsiniz ![]() KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu ![]() BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu ![]() İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu ![]() ASLAN : İzleyici bulamama korkusu ![]() ![]() BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu ![]() ![]() AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu ![]() ![]() KOVA : Yalnız kalma korkusu ![]() ![]() BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu ![]() Bütün bunlarla birlikte yine bir muzurluk geldi aklıma ve burçlara korku ödülleri dağıtılsa kime ne verirdim diye düşündüm Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa ! En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin ![]() En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın ![]() Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların ![]() En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() ASLAN : İzleyici bulamama korkusu ![]() ![]() tşkLer
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Ben teşekkür ederim:))
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() ben teşekkür ederim canımcım:)) bktrl sanada teşekkür ederim:))
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
okaliptus
|
![]() YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu teşekkürler suskun paylaşımın için :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() ben teşekkür ederim! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu doğru gerçekten burcumda yay yükselenimde yay ve çevremdeki her kişi ve olayla ilgili herşeyi araştırırım ![]() ![]() Çok iyi bir huy değil özellikle ikili ilişkilerde sizi yıkabilecek şeylerle karşılasabiliyosunuz :( teşekkürler güzeldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() beğendiğine sevindim sağol:))
![]() |
Cevap : Hangi Burç Neden Korkar! |
![]() |
![]() |
#11 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hangi Burç Neden Korkar!YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu ![]() En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin ![]() tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|