![]() |
Ayrılıgın İlanı |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ayrılıgın İlanıGidiyor musun diye sorma bana ![]() Gönderen sensin ![]() Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi ![]() Senin kadar öfkeliyim ben de ![]() Senin kadar endişeli ![]() ![]() ![]() Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni ![]() Sen, sorgularken beni kafanda Ben, gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla ![]() Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda ![]() Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de ![]() Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza ![]() O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi ![]() Nasıl da güzeldi ![]() ![]() ![]() Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin ![]() Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin ![]() Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya ![]() Bense hiç bir şey diyemedim ![]() Ne kadar zarar vermişim sana meğer ![]() Nasıl değiştirmişim seni ![]() Oysa hiç böyle düşünmemiştim ![]() Kimseye zarar vermek istemem ben ![]() Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem ![]() Ama öyle oldu işte ![]() Demek ki; gitmelerin zamanı şimdi ![]() Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı ![]() Ne sevişmelerimiz kalır aklında, ne sevda sözlerimiz ![]() Rahat değilim diyordun ya, rahat ol artık ![]() Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı ![]() Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan ![]() Biliyor musun bir tanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan ![]() Sanma ki, bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım ![]() Sanma ki, benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım ![]() Seni de götürürüm yüreğimde ![]() Her zaman yokluğunu taşırım ![]() Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim ![]() Ne yazık ki, tozduman edemedim kuşkularını ![]() Ne yazık ki, kalamadın bana ![]() Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde ![]() Kokladıkça; bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın! ![]() ![]()
|