![]() |
Sen Aşklarını Anlat Bana... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sen Aşklarını Anlat Bana...sen asklarini anlat bana süslü geceleri, dolup bosalan ugruna kaldirilan kadehleri nerde uyandigini bilmedigin sabahlari anlat ![]() ben sevdalarimi anlatayim sana uykusuz gecelerimi kabuslarimi dumaniyla hayalini cizdigim siluetini anlatayim ![]() kalemime zift cektigim ilac niyetine ictigim zehir zemberek sözlerini kagitlarima dökülen gözyaslarimi seni sensiz yasamayi susamisligimi anlatayim ![]() sen oyunlarini anlat maskeler arkasindan sahte gülüslerini,timsah gözyaslarini anlat ![]() vurdumduymaz yasantini yasamin hafife alinmis versiyonlarini ben hayati anlatayim sana emegi, alin terini helalinden yemeyi ![]() yasanmisligi, horlanmayi itilip kakilmayi, kayirmaciligi anlatayim ![]() gereksiz, yetersiz , riyakar insanlarin nasil bu düzende yer sahibi oldugunu yükseldikce nasil kücüldüklerini haketmeyenlere verilen degeri anlatayim ![]() calismadan, haketmeden almamayi ögrendik biz sevmeden aglamamayi zift akittik, katran akittik yüregimize aglamayi silmistik sözlükten ta ki asik olana kadar ta ki sevene kadar ![]() bir dal kirilir gövdesinden, bir canli yatar ölüm uykusuna aglarsin merhamet duygusu degildir sadece gözyasini döktüren hep yanimda olacak sandigin degerlerin avucundan kayma korkusudur kahrolasi, kör olası yalnizlik duygusudur gözyaslarin ona duydugun muhabbettir, sevgidir ![]() aglamak icin hasret yetiyor bana yok olmasi gerekmiyor sevdiklerimin varliginda yoklugunu cekiyorum zaten ölüm nedir ki hasretimin yaninda o gelir bir kere, ben bin kere ölürüm severken ![]() iyisimi herkes bildigini anlatsin sen gülüslerini anlat, ben aglamayi sen zevklerini anlat, ben cildirmayi varlikta yokluk cekmeyi anlatayim sana bir ses mesafesi kadar, bir parmak ucu kadar hatta kalbinin atislari kadar yakinken sana dokunamamanin acisini anlatayim ![]() ![]() ![]()
|