![]() |
Erkek Dediğin... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Erkek Dediğin...Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak ![]() Bileceksin ki emin ellerdeyim, Baskasi tutamaz elimi boyle ![]() Rahat olacaksin yaninda, Çok konusmayacak, Beynini didiklemeyecek ![]() İnce olacak; Seni senin kadar dusunecek ![]() Erkek dedigin, Sen onu merak ettiginde Kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek ![]() Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarf etmeyecek ![]() Erkek dedigin, Kadinin sinirini bozmayacak, Cinlerini tepesine cikarmayacak, Sanki sen onun icin varmissin Her ne zaman istese emrine amadeymissin, O ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek ![]() Erkek dedigin, Sen ona sevgini hissettirdiginde, Sen ona kayitsiz sartsiz asıkmissin gibi havalara girmeyecek ![]() Erkek dedigin İlgi gordugunde ilgiyle, Sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek ![]() Erkek dedigin, Sen onun icin kendine baktiginda, Sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda Hicbir sey olmamis gibi davranmayacak ![]() Erkek dedigin, Ruhunu oksamasini bilecek ![]() Romantik olacak Kimi gun habersizce kucaginda ciceklerle cikip gelecek ![]() Ozel gunleri unutmayi marifet sanmayacak ![]() Erkek dedigin, Kayitsiz olmayacak Senin butun zerafetine karsi ![]() Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, Erkegine verdigi askin karsiliginda Kucuk bir tatli soz, Kisa bir mesaj, Bir cagri bile onu mutlu edebilir ![]() Erkek dedigin Butun bunlari Cebinden para harciyormus gibi Cimrilikle yapmayacak ![]() Erkek dedigin, Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek ![]() Erkek dedigin, Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek ![]() Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her şeyi ![]() Erkek dediginin, Hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak ![]() Erkek dedigin, Cesur olacak cesur! Seni seviyorum derken korkmayacak, Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek ![]() Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, Özluyorum diyorsa gelecek, Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek ![]() Erkek dedigin Askina sahip cikacak ![]() Korkak olmaz erkek dedigin! Erkek dedigin iyi sevisecek ![]() Koyun gibi yatmayacak, Bir an once su is bitse demeyecek ![]() Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin ![]() Bir baba sefkatiyle seni alnindan optugunde Bileceksin ki sevgisi gecici ve zayif degildir ![]() Erkek dedigin, Ve sevgiyle optugunde dudaklarindan Bileceksin ki öpüşün tek sebebi sehvet degildir ![]() Erkek dedigin aldatmayacak ![]() Aldatmak basitliktir ![]() Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin ![]() Aldatiyorsa sevmiyor demektir ![]() Erkek dedigin Yakisıkli olacak, cekici olacak ama Bundan cok daha ote bir sey ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin, Zeki olacak ![]() Kadinin kucuk yalanlara, bahanelere inanmayacagini, Kendisini kendi gibi tanidigini bilecek ![]() Kadinin zekasini kucumsemeyecek kadar zeki olacak ![]() Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, O hamura kendisini katmasinida ![]() Erkek dedigin, Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak ![]() Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle ataktayken kullanacak ![]() Yan gozle hatun kesmeyecek, Üstune sevgili edinmeyecek ![]() Erkek dedigin once sevecek ![]() Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez ![]() Bir bakarsin ki yillar sonra bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga ![]() ![]() ![]() Koluna girip gezmesini bileceksin gururla Koynuna alip sevismesini de ![]() Erkek dedigin, Babaligini da bilecek, Ana-babaya hurmet etmeyi, kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi, fedakarligi ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin Seni koruyacak,kusatacak ![]() O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin ![]() Pisirik olmayacak erkek dedigin! Erkek dedigin; Erkek olacak guzelim ![]() Seni sadece sen oldugun icin sevecek ![]() Parayla pulla,kariyerle, gucle,kimin ne dedigiyle hareket tmeyecek ![]() ~~ Can Dündar'ın Kaleminden
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Erkek Dediğin... |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Erkek Dediğin..."Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak ![]() Bileceksin ki emin ellerdeyim, Baskasi tutamaz elimi boyle ![]() Rahat olacaksin yaninda, Çok konusmayacak, Beynini didiklemeyecek ![]() İnce olacak; Seni senin kadar dusunecek ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin, Sen ona sevgini hissettirdiginde, Sen ona kayitsiz sartsiz asıkmissin gibi havalara girmeyecek ![]() Erkek dedigin İlgi gordugunde ilgiyle, Sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin, Kayitsiz olmayacak Senin butun zerafetine karsi ![]() Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, Erkegine verdigi askin karsiliginda Kucuk bir tatli soz, Kisa bir mesaj, Bir cagri bile onu mutlu edebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin, Cesur olacak cesur! Seni seviyorum derken korkmayacak, Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek ![]() Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, Özluyorum diyorsa gelecek, Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin, Ve sevgiyle optugunde dudaklarindan Bileceksin ki öpüşün tek sebebi sehvet degildir ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dedigin Seni koruyacak,kusatacak ![]() O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin ![]() Pisirik olmayacak erkek dedigin! Erkek dedigin; Erkek olacak guzelim ![]() Seni sadece sen oldugun icin sevecek ![]() Parayla pulla,kariyerle, gucle,kimin ne dedigiyle hareket tmeyecek ![]() ![]() Can Dündar;gerçekten çok iyi bir yazar ![]() ![]() çok güzel söylemiş değil mi Rahatsız?! bu paylaşımın için teşekkür ederim sana ![]() |
![]() |
![]() |
|