![]() |
Sadakatsizlik Sadece Kendin İcin Yasama ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadakatsizlik Sadece Kendin İcin Yasama !SADAKATSIZLIK Sadece Kendin Icin Yasama ! Sadece kendin için yaşama Ben bir başkasına âşık oldum" diyenler, nerede yanlış yapıyor? O kadar mutlulardı ki, herkes onlara imrenerek bakıyor, "bu devirde böyle bir aşk hayret" diyorlardı ![]() ![]() ![]() Fakat o yılın sonunda erkek değişmeye başlamıştı ![]() ![]() ![]() Ve bir gün "hayatımı yaşayacağım" diyerek evi terk etti ![]() Ne eşin gözyaşları, ne çocukların baba hasreti erkeği eski günlere döndüremedi ![]() O güzel evlilik harap oldu ![]() ![]() Son günlerde bu ve buna benzer erkeğin veya kadının evi terk ettiği durumlarla karşılaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amaaa! İnsana verilen sevgi de çiçekten çiçeğe konmak için değil, kendisine emanet edilen ve sinesine sığınan eşini ve çocuklarını şefkatle sarıp sarmalaması için verilmiştir ![]() Evliyken "ben âşık oldum" diyenler, sevgilerini kendi nefislerine sarf edip, her şeyi nefislerine feda edenlerdir ![]() ![]() ![]() İnsan sadece nefsini sevmemeli ![]() ![]() ![]() Sırf kendi mutluluğu, zevk ve lezzeti peşinde koşan, yıldız böceği gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece kendin için yaşama İnsan evliyse ve hele de çocukları varsa, önce nefsini değil, onları düşünmelidir ![]() ![]() ![]() Gülay Atasoy |
![]() |
![]() |
|