Başörtümü Ve Saçlarımı Kaybettiğim An |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Başörtümü Ve Saçlarımı Kaybettiğim AnBaşörtümü ve saçlarımı kaybettiğim an Başörtümü ve Saçlarımı Kaybettiğim An 06 Ekim 2005 - 23:00:00 İlk önce sizi Allah'n selamıyla selamlıyorum ![]() ![]() İnsa Allah hepiniz iyisinizdir ![]() Insa Allah her şey yolundadır ![]() ![]() 1 Ekim 2004 televizyonların karşısına çıkıp ![]() miyonlarca insanın önünde ![]() kel kafamlan okula girdim ![]() O gún hayatımın en zor ve en büyük imtihanı idi galiba![]() Çok zordu![]() O gün hem başórtümü hem de saçlarımı kaybetmiştim![]() O günkü duygularımı, o zor anımı hiçkimseye ifade edemem![]() Ellerimi kafama doğru yaklaştırıyordum ![]() ![]() Ellerim titriyordu![]() Yapamıyacağımı zanettim![]() Bir an her şeyden vazgeçmeyi düsünüyordum![]() Ama Allah'a çok şükür vazgeçmedim![]() Ve şapkamı çıkarıp okula doğru yaklaşırken![]() O anda herkes bana tuhaf geliyordu![]() Ağlıyordum![]() İçim yanıyordu ![]() Milyonlar insan önünde kel kafamla idim ![]() Ya Allah ! Kameralar, fotoğrafcçıar üstüma saldırıyorlardı O an ölmekten başka hiç bir şey istemiyordum ![]() Bir an babamın ve yakın arkadaslarının seslerini duyuyordum "cennet!" "cennet !" diye bağırıyorlardı Arkama dönüp onlara cevap vermeyi çok isterdim![]() Bana ilk destek veren onlar idi![]() ![]() Ama untancımdan onların yüzüne bile bakamadım![]() !![]() O günkü halimi Allah'tan başka hiç kimse beni anlıyamazdı![]() !!!Bu gün 1 Ekim 2005 ![]() Aradan 1 yıl geçti![]() Ama size yemin ederim ki bir yıl önceki halimi bugün yine yaşiyorum![]() Çok zor Aklima geldikce İçim yanıyor![]() ! Şu an ellerim titriyor![]() Size duygularımı ifade etmek için hiç bir kelime bulamıyorum![]() Ben onlara ne yaptım ki onlar benim başörtümü aydılar ![]() Ya Allah ![]() ![]() ![]() Benim için dua etmenizi istiyorum ![]() Dualarınıza çok ihtiyacım var !![]() Allah sizden razı olsun![]() Allah yar ve yardımcınız olsun![]() Allah herşeyi gönlünüze göre versin![]() Allah dualarınızı kabul etsin Allah'a emanet olunu "ÖZGÜR KUDÜSTE BULUŞMAK UMUDUYLA" Cennet'ul Firdevs ![]()
|
|
|
|