![]() |
Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?[c=ı+]=k (t-ı )+ g=ı(m) v+a r=12+4=16 16 = t t=e e=s + 16 s= 6 ![]() s=6 ![]() ![]() e= 1o-k=k(ü11+r)+(e+d=r+i)m=? sizce kızın cevabı nedir?
![]() |
Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur? |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?en üstte çıktığım var yazıyor en alttada küfür ederim yazıyor ama diğer yerleri çözemedim :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?bbk ilk kısmı biLdin yani"çıktığım var" ama diğeri yanlış üzgünüm:sm_sleep:tahminlere devam! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?hımmm güzel bi soru! evet arkadaşlar hadi ya kızın cevabı ne:)))) ? vala ben bilemicem suskun kusura bakma ama merak ettim dogrusu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?çıktıgım var teşekkür ederim diyooor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?Benim direk söylemem doğru olmaz da bbk ilk kısmını bildi de küfürle iLgiLi bişey yok yanLız:38: Tahmin de buLunmak okadarda zor değil çok açık bi şekiLde koLay Aslında!:iconbilmis: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?Eveeeeeeeeetttttttt Doğru cevabı biLdin gülgüzeli tebrik ederim işte buadar koLaymışş!benden sana bi rep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?ben bilemedimmmi ((( ama öle yazıoo aglarım bak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?bende istiyoruuuuummm:( banada yarım rep ver :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?bbk kaldın öyle ![]() ![]() rica ederim cnm:38: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?yarım rep olsaa neyse sende iLk kısmını biLdin tamam:38: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?yalnız şu bi gerçekki bbk olmasaydı bilemezdim o başını bende sonunu getirdim))) sanada çok teşekkürler bbk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
suskun
|
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?Tamam ikinizede paylaştırdım:38: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkek Kıza Çıkma Teklifi Ediyor,Kızın Cevabı Ne Olur?banane yaa ben repimi istiyorum hıh ben bildim işte :D çocuk gibiyim ya:D:D:D:D:D |
![]() |
![]() |
|