![]() |
Cehennemi Tadacak Başörtülü Kadınlar. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehennemi Tadacak Başörtülü Kadınlar.Cehennemi tadacak başörtülü kadınlar ![]() Saçlarını deve hörgücü gibi yapan kadınlar hadîsi konusunda size bir kaynak gösteriyorum; Sahih-i Buharî’den sonra en muteber ikinci hadîs külliyatı olan Sahih-i Müslim’in Cennet 53 bölümünde şöyle bir hadîs rivayet edilmektedir: “Ateş (cehennem) ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim ![]() kuyruğu gibi bir şeyler taşıyıp onlarla insanlara vuran kimseler… (İkincisi) Giyinmiş çıplak kadınlar ki, bunlar ALLAH’a taatten (itaatten) dışarı çıkmışlardır ![]() başkalarını baştan çıkartırlar ![]() ![]() dursun, onun kokusunu bile alamazlar ![]() hissedilir ![]() ![]() Gelelim saçları deve hörgücü gibi olan sözde tesettürlü kadın ve kızlara ![]() saygılı bir şekilde uyarmak istiyorum ![]() Önce geçen gün İstanbul’un tarihî bir semtinde gördüğüm genç bir tesettürlü hanımdan bahs edeyim ![]() Başında çok cırtlak ve parlak renkli yemyeşil bir eşarp vardı ![]() püsküllü siyah rugan bir çizme… Dar bir pantolon… Omuzlarında atkı gibi siyah küçük bir örtü… Başını örttü diye bu hanım kıza tesettürlü mü diyeceğiz? Yukarıda mealini verdiğim hadîs-i şerifte “Giyinmiş çıplak kadınlar…” ibaresi yer alıyor ![]() tesettürlü çıplaklardır ![]() fazla dikkat çeker ![]() (M ![]() |
![]() |
![]() |
|